Leolux Pallone Paradise

Pallone Paradise

Hét icoon van Leolux. Een echte blikvanger, met tijdloze vormen en een lange geschiedenis. Door Roy de Scheemaker bedacht als zwevend kussen, geïnspireerd op de wereld van de science fiction cartoon. Pallone werd oorspronkelijk ontworpen voor ''het huis van de toekomst''. Het ontwerp dateert uit 1989 en Pallone is vandaag de dag leverbaar in verschillende kleuren. De Pallone is nog steeds zeer populair mede dankzij dat het meubel op een persoonlijke manier kan worden uitgevoerd.

Pallone Paradise
Een exclusieve serie van 8 speciale uitvoeringen van de Pallone. Elke uitvoering heeft een eigen kleurstelling, die volledig bestaat uit Senso leer, waarbij ook de nieuwe kleuren Agate, Amber, Olivine, Iris en Rose terugkomen. Deze kleurschema's zijn enerzijds geïnspireerd door succesvolle modellen uit het verleden, maar ook door 8 kleurrijke vogels, getekend door Leolux huiskunstenaar Olaf Hajek. Bij elke uitvoering is ook direct een bijpassend Portello bijzettafel te bestellen.


Pallone Paradise

7 dagen levertijd  |  8 kleur combinaties  | Adviesprijs € 1.325,-

Bestel online


Actievoorwaarden

  • Voor de Pallone en Portello geldt een maximum van 2 stuks
  • Online bestellingen worden binnen 7 dagen geleverd

hoefsloot-wonen-leolux-fauteuil-relaxstoelen-pallone-design-meubelen-elst-arnhem-nijmegenPallone Personal
Zijn de kleurstellingen van Pallone Paradise net niet helemaal wat u zoekt? Dan biedt Leolux een alternatief. De uitkomst heet Pallone Personal. Voor een meerprijs van 100 euro kunt u naar wens combineren met alle 45 kleuren Senso leer uit de Leolux collectie. Met de Leolux Creator stelt u precies de Pallone samen die uw interieur tot een succes maakt. De levertijd van Pallone Personal is ongeveer 4 weken.

Pallone Creator


80 jaar visionair vakmanschap
Leolux is een dynamisch bedrijf met een scherpe visie op design en op de toekomst. Deze moderne organisatie kan trots zijn op een lange geschiedenis. Al acht decennia creëert Leolux in het zuiden van Nederland haar uitdagende design. Daarbij kiest Leolux de weg van evolutie, innovatie en kalme groei, gestaag en met een duidelijke visie.

Een Leolux Bank is niet zomaar een meubel. Leolux maakt keuzes; voor comfort voor kwaliteit. Maar ook keuzes voor kunst en voor een duurzame productiewijze. Leolux sorteert, selecteert en inspireert. Zelf geeft u uw persoonlijke invulling aan de modellen in de collectie.

leolux pallone