15% korting bij Gelderland

Gelderland bank 6511 en 7610 voor een mooie prijs 


gelderland 6511


Tijdloos in haar puurste vorm
Al jarenlang is de 6511 een succesvol model in de collectie van Gelderland. De brede armlegger van de bank, kenmerkend voor de serie, is ook te verkrijgen in een smallere uitvoering. Deze optie is perfect wanneer er minder ruimte voorhanden is. Bent u op zoek naar een iets minder strak beeld dan is het model 7610 misschien een goed alternatief. Het onderstel is standaard uitgevoerd in zwart of grijs maar kan naar uw wensen worden aangepast naar iedere RAL kleur. In deze uitgebreide serie vindt u naast een fauteuil verschillende maten banken, een chaise longue, dormeuse en natuurlijk ook verschillende elementen om een hoekbank te creëren. Helemaal naar wens!


Nieuw onderstel én nieuw element
Het model 6511 is al jaren een vaste waarde binnen de Gelderland collectie. Een ruime keuze aan verschillende elementen waardoor u er uw persoonlijke invulling aan kunt geven. Als bank of hoekbank, of met een chaise longue, of dormeuse; de keuze was al enorm. Nu is de collectie uitgebreid met een nieuw hoekelement waardoor u een hoekbank creëert met slechts twee elementen. En het nieuwe onderstel, dat standaard in zwart of aluminium grijs is uitgevoerd, kunt u aan laten passen in iedere RAL kleur.
Het chome onderstel is niet meer leverbaar.


Kenmerken van de serie 6511 en 7610

  • Massief beukenhouten romp met nosagvering
  • Zitting en rug opgebouwd uit hoogwaardig koudschuim
  • Uitgebreide serie met veel combinatie mogelijkheden
  • 7 jaar garantie op bekledingstoffen, leer en schuim
  • Afneembare bekleding


U bent van harte welkom in onze winkel in Elst

Bezoek onze winkel


Actie loopt t/m 15 mei 2018 | Actie geldt op de gehele 6511 en 7610 collectie | Geldig op alle door Gelderland ingeschaalde stoffen en leer


gelderland 6511 prijs


gelderland 7610 prijs


jan des bouvrieOntwerper Jan des Bouvrie
Jan des Bouvrie werkte na zijn opleiding aan de Rietveld-academie te Amsterdam in de meubelzaak van zijn ouders. Nu is hij eigenaar van het toonaangevende interieurinstituut het Arsenaal met een eigen ontwerpstudio. De ontwerpen van Jan des Bouvrie zijn in de loop der jaren beloond met talloze prijzen en onderscheidingen, waaronder de Cultuurprijs in 1974, de Stijlprijs voor zijn fauteuil 5470F in 1990 en de meubelprijs voor de zitmeubelserie 6430 in 1999. Jan des Bouvrie werkt al bijna 50 jaar voor Gelderland.

"Een meubel moet in de eerste plaats de mens dienen, het moet comfortabel zijn, je moet je er lekker in voelen".


Bekijk de Gelderland collectie

Gelderland Collectie


OPENINGSTIJDEN: MAANDAG GESLOTEN | DINSDAG T/M VRIJDAG 10.00 - 17.30 | ZATERDAG 09.30 - 17.00 | ZONDAG 12.00 - 17.00