Samsung Serif TV

SAMSUNG SERIF TV


De SERIF TV van Samsung is een ontwerp van Ronan & Erwan Bouroullec, een tijdloos en minimalistisch design. De SERIF TV sluit de opening tussen technologie en omgeving. Een opvallende en elegante verschijning die op elke plek in de woonkamer, slaapkamer of keuken kan worden toegepast. Het ontwerp van de TV is gebaseerd op het SERIF lettertype, van de zijkant heeft de TV de strakke vorm van de hoofdletter "I". De SERIF TV is een object dat is bedoeld om te kunnen verplaatsen, de uitvoering zonder pootjes kan met gemak op een boekenplank, eettafel of andere creatieve plek in huis worden geplaatst. De behuizing is gemaakt van kunststof waardoor de TV bijzonder licht in gewicht is.

Naast het prachtige design van deze Smart TV beschikt de SERIF TV over Bluetooth en heeft verschillende HDMI en USB aansluitingen. De interface is aangepast aan het design van de TV en ook de afstandsbediening sluit hier volledig bij aan. De kabels aan de achterkant kunnen mooi worden weggewerkt door het paneel wat magnetisch is bevestigd. Voor het kijken van digitale televisie plug je de smartcard gewoon achterin de SERIF TV, een mediabox is dus niet meer nodig. Kortom de SERIF TV is een object wat vraagt om aandacht!

  • samsung serif tv
  • samsung serif tv
  • samsung serif tv


De SERIF TV is beschikbaar in 3 uitvoeringen:

UitvoeringFormaatKleurPrijs
SERIF TV40 inch Wit en donkerblauw€ 1499,00
SERIF TV MEDIUM32 inchWit en donkerblauw€ 999,00
SERIF TV MINI24 inchWit en rood€ 699,00

Gebruik winkel ID HOE05 voor gratis thuis installatie en 2 jaar premium garantie.

ONLINE BESTELLEN


In opdracht van Samsung is de SERIF TV ontworpen door de broers Bouroullec. Dit ontwerpersduo werkt al 20 jaar samen met het designmerk Vitra. Voor hun de eerste keer in 20 jaar dat zij een ontwerp op de markt brengen in de wereld van technologie. In hun ontwerp studio werken zij met veel verschillende methodieken, van eenvoudige tekeningen en computermodellen tot handgemaakte prototypes van materialen zoals hout en klei. De grootste uitdaging van de SERIF TV was om alle details en onderdelen harmonieus met elkaar te combineren. Ronan & Erwan Bouroullec zijn twee vooruitstrevende Franse ontwerpers die voor Vitra o.a. de Belleville Chair, de bekende Corniches, L'Oiseau en de Slow Chair hebben ontworpen.

De SERIF TV is uitsluitend online te bestellen. Het kan voorkomen dat een bepaalde uitvoering tijdelijk niet online op voorraad is. Mocht dit het geval zijn dan kunt u een mail sturen naar info@hoefsloot.nl met uw naam, telefoonnummer, mailadres en voorkeur in SERIF TV. Als het model weer in voorraad is neemt Samsung contact met u op. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel om de verschillende modellen te bekijken. Wij zijn gevestigd op het bedrijventerrein De Aam in Elst, aan de Pascalweg 4."What we were looking for was a solid
presence that would sit naturally in any
environment, just like a piece of furniture"

Ronan & Erwan Bouroullec


Specificaties SERIF TV    Instructie Video's    Bezoek onze winkel


OPENINGSTIJDEN: MAANDAG GESLOTEN | DINSDAG T/M VRIJDAG 10.00 - 17.30 | ZATERDAG 09.30 - 17.00 | ZONDAG 12.00 - 17.00