Vitra Repos & Grand Repos

vitra grand repos


Repos & Grand Repos
De fauteuils Repos en Grand Repos, ontwikkeld door Vitra in samenwerking met Antonio Citterio, zorgen voor een ongekend comfort en een maximale flexibiliteit in uw woonkamer. Dankzij de uitnodigende armleuningen, de hoge rugleuning en het gesynchroniseerde mechanisme ademen deze elegante, draaibare fauteuils een sfeer van ultiem comfort. Het kantelmechaniek zit onder de stoffering verborgen. Hiermee kunt u van een rechte positie achteroverleunen om te rusten en de rugleuning kan in elke stand geblokkeerd worden. De weerstand van de rugleuning kan manueel worden aangepast aan het gewicht van de gebruiker. Dit garandeert een maximaal comfort en een optimale steun in de rug bij elke beweging. De Repos & Grand Repos zijn beschikbaar in twee verschillende zithoogten.


Vitra Roadshow
In de gehele maand april staan er maar liefst 9 modellen in een bijzonder kleurenpalet in onze winkel. Bij aankoop van een Repos of Grand Repos krijgt u van ons een Ball Clock cadeau! Tevens maakt u kans op een geheel georganiseerde reis naar de Vitra Campus in Weil am Rhein.


Win een trip naar de Vitra Campus 
Bij aankoop van een Repos of Grand Repos maakt u kans om een trip te winnen voor 2 personen naar de Vitra Campus! Op de campus vindt u o.a. het VitraHaus, het Vitra Design Museum en het Schaudepot, hier staan meer dan 400 belangrijke werken uit het moderne meubeldesign van 1800 tot vandaag. De Vitra Campus is een uniek complex met moderne architectuur. Wij verloten één winnaar onder de aankopen in de gehele maand april 2018. 


  • Fauteuil: voorgevormd polyurethaan schuim met gesingeld kunststof frame en geïntegreerd synchroonmechanisme met vergrendeling.
  • Onderstel: 4-teens onderstel in spuitgietluminium, met gepolijste of poedergecoate afwerking.
  • Nekkussen: gevuld met veren.


Wilt u de Repos of Grand Repos uitproberen? 

Bezoek onze winkel


antonio citterioAntonio Citterio, geboren in 1950 in de Italiaanse stad Meda, opende zijn eigen studio in 1972 en behaalde in 1975 zijn diploma architectuur aan de polytechnische universiteit van Milaan. Tussen 1987 en 1996 ontwierp hij samen met Terry Dawn verschillende gebouwen in Europa en Japan. In 2000 vormden Citterio en Patricia Viel een multidisciplinair kantoor voor architectuur, interieurontwerp en grafische vormgeving. Het kantoor is werkzaam op internationaal niveau en ontwikkelt complexe langetermijnprojecten in samenwerking met een gekwalificeerd netwerk van gespecialiseerde adviseurs. De praktijk heet nu “Antonio Citterio Patricia Viel”.

Antonio Citterio werkt in de industrieel design-sector met bedrijven zoals Ansorg, Arclinea, Axor-Hansgrohe, B&B Italia, Flexform, Flos, Hermès, Kartell, Maxalto, Sanitec (Geberit Group), Technogym en Vitra. Hij heeft al diverse prijzen gekregen, waaronder de Compasso d'Oro in 1987 en 1995 (industrial design award). Citterio was van 2006 tot 2016 professor aan de faculteit Architectuur van de Università della Svizzera Italiana in Mendrisio. In 2008 kreeg hij de titel ‘Royal Designer for Industry’ van de Royal Society for the Encouragement of Arts, Manufactures & Commerce in Londen.


Bekijk hier alle informatie omtrent de Vitra Campus

Vitra CampusOPENINGSTIJDEN: GESLOTEN | DINSDAG T/M VRIJDAG 10.00 - 17.30 | ZATERDAG 09.30 - 17.00 | ZONDAG 12.00 - 17.00