Riva 1920 Liam

Riva 1920 Liam Wood / Liam Iron

De Liam eettafel van het Italiaanse designmerk Riva 1920 is een eettafel met een bijzondere vormgeving dankzij het asymmetrisch onderstel. Er zijn twee uitvoeringen mogelijk, namelijk de Liam Wood en de Liam Iron.

Liam Wood: kolom uitgevoerd in massief geolied eiken of walnoten hout
Liam Iron: kolom uitgevoerd in plaatstaal

De voetplaat is bij beide uitvoeringen gemaakt van plaatstaal en kan gespoten worden in elk gewenste RAL kleur. De lengte van het blad begint vanaf 200 cm tot 260 cm. De breedte maat is 100 / 110 cm en de hoogte is 75 cm. Afwijkende maten op aanvraag mogelijk. 


De Liam eettafel is momenteel gunstig geprijsd, vraag naar de voorwaarden in onze winkel. 

Bezoek onze winkel


riva 1920 liam wood


Riva 1920
Riva 1920 is een Italiaans familiebedrijf dat sinds 1920 massief houten meubels maakt. In samenwerking met internationale ontwerpers zoals Pininfarina en Arbizzoni produceert Riva 1920 puur Italiaans vakmanschap. De massief houten meubelen worden met de hand vervaardigd en Riva 1920 handeld volgens het FSC keurmerk. Dit systeem zorgt ervoor dat de bossen door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Zij richten zich op bescherming van het leefgebied van planten en dieren en respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders. Met het Italiaanse Riva 1920 haalt u een uniek en bijzonder natuurproduct in huis. Bekijk de collectie in onze winkel aan de Pascalweg 4 in Elst.