Vandaag geopend tot 17:30

Interieuradvies aan huis

Het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van persoonlijke interieurs op maat, dat is waar wij enthousiast van worden. Daar hebben we onze winkel en ons team volledig op ingericht. Bij ons kun je in een inspirerende setting op je gemak het nieuwste meubeldesign bekijken en ervaren. Onze binnenhuisadviseurs en stylisten zetten in ontspannen overleg hun uitgebreide kennis en ervaring in om je te adviseren. Zo kunnen we samen een aantrekkelijk interieur samenstellen, waarin je leven comfortabeler voelt dan ooit. 

Stap 1
Via onze website kun je een afspraak inplannen. Zodra wij jouw gegevens ontvangen, nemen wij telefonisch contact op om je wensen te inventariseren. Een afspraak kan ook telefonisch worden ingepland: 0481 350 850 (keuze 1).

Stap 2
Een van onze adviseurs komt bij jou thuis, en geeft aan de hand van jouw wensen interieuradvies op maat. Denk hierbij aan de indeling van de ruimte, het kleur- en materiaalgebruik, het toepassen van de juiste verlichting en ook kleine details zoals woonaccessoires worden meegenomen in het advies.

Stap 3
Het advies verwerken wij in een 3D tekening. Vervolgens plannen wij met jou een afspraak om het resultaat te laten zien.

Hoefsloot Wonen

Wij zijn een familiebedrijf dat al vijf generaties met veel plezier mooie interieurs maakt. Ons team bestaat uit ervaren en enthousiaste vakmensen, die graag met elkaar samenwerken om tot het mooiste resultaat te komen. Door mee te denken, adviezen te geven en creatieve oplossingen aan te dragen, creëren wij samen met u een bijzonder interieur. Een collectie met mooie merken is één ding, een advies waar je jaren later nog plezier van hebt, is minstens zo belangrijk.

Wij beschouwen het ontwerpen van een interieur als het creëren van een thuis… een bijzonder thuis!

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

alias-logo
arco-logo
artemide-logo
artifort-logo
batensweiler-logo
belux-logo
bert-plantagie-logo
castelijn-logo
cs-rugs-logo
cattellani-smith-logo
hoefsloot-wonen-cini-nils
cor-logo
baumann-logo
d-tec-logo
de-salto-logo
de-sede-logo
logo-de-toekomst
fiam-logo
flyte-logo
foscarini-logo
gallotti-radice-logo
gelderland
gispen-today-logo
ingo-maurer-logo
interlubke-logo
kinast-logo
kvadrat-logo
label-logo
leolux-logo
luceplan-logo
metaform-logo
millenerpoort-logo
montis-logo
naos-logo
nimbus-logo
noteborn-logo
nya-nordiska-logo
pastoe-logo
perletta-logo
petite-friture-logo
pode-logo
prandina-logo
qliv-logo
qlocktwo-logo
radius-design-logo
riva-1920-logo
sdb-logo
samsung-logo
schonbuch-logo
sculptures
spectrum-logo
thonet-logo
tobias-grau-logo
tonelli-design-logo
van-besouw-logo
varier-logo
vitra-logo