Arco Trestle

Arco Trestle


arco trestle tafel


Arco Trestle
Met de Trestle Table vertaalt Jorre van Ast de praktische uitstraling van een schragentafel uit de werkplaats naar een krachtige tafel om aan te leven. Het eikenhout dat gebruikt wordt is afkomstig van hout uit de regio (zowel Nederland als Duitsland). Daarmee is de Trestle tafel een nieuwe aanwinst voor de Local Wood collectie. De tafel is gemakkelijk te verplaatsen doordat het tweedelige tafelblad steunt op het schragenonderstel van gegoten aluminium dat met de hand in hoogte verstelbaar is van 71 cm tot 78 centimeter. De breed inzetbare tafel komt goed tot zijn recht in diverse woonruimtes.


Arco Local Wood
Wat mooi is hoeft niet van ver te komen… In een wereld waarin grondstoffen schaarser worden en steeds meer mensen – terecht – vragen naar de herkomst van producten, presenteren wij de Local Wood collectie van Arco. Een collectie van meubels, gemaakt van hout uit de omgeving van de fabriek in Winterswijk. Voor de Local Wood collectie werkt Arco alleen met hout uit Nederland en West- Duitsland. De fabriek bevindt zich namelijk op zo’n 5 km van de grens en Duitsland is bij uitstek een houtland. Het zou zonde zijn geen gebruik te maken van zoveel beschikbare kwaliteit bij onze Oosterburen.Bezoek onze winkel


Over Arco
Arco is één van de beste houtverwerkings fabrieken van Nederland. Samen met internationale ontwerpers en een legertje gedreven vakmensen maken zij een meubelcollectie die de hele wereld overgaat. Tafels is hun grootste kracht. Tafels om aan te werken, te eten en te drinken of om op te dansen – ze zijn er sterk genoeg voor. Arco kiest graag voor lokaal hout omdat zij duurzaamheid serieus nemen. Arco produceert in Winterswijk met de nieuwste technieken, maar het draait toch voornamelijk om mensen werk, het ambacht en vakkennis. Liefde voor het vak en aandacht voor kwaliteit! Arco produceert ook tafels op maat gemaakt.


OPENINGSTIJDEN: MAANDAG GESLOTEN | DINSDAG T/M VRIJDAG 10.00 – 17.30 | ZATERDAG 09.30 – 17.00 | ZONDAG 12.00 – 17.00