Artifort More Mare

Artifort More Mare bankcombinatie 

De More Mare van Artifort is een uitbreiding van de populaire Mare bank. Een bank met een stevige zit en door haar slanke poot constructie lijkt het alsof de More Mare zweeft. Door zitelementen te combineren kent de More Mare veel verschillende uitvoeringen, hierdoor is de bank geschikt voor iedere woonruimte. Een elegant model van Artifort die leverbaar is in verschillende uitvoeringen. Bekijk de specificaties van de More Mare op de website van Artifort.

De Mare collectie is ontworpen door René Holten. Een Nederlandse ontwerper die bekend is in de Dutch Design wereld. In de jaren 90 was René Holten verantwoordelijk van de product ontwikkeling bij Artifort. Hij heeft destijds verschillende prijzen gewonnen waaronder de erkenning voor goed industrieel ontwerp. René Holten is ook bekend van zijn ontwerp van de eetstoel Nina en Shark.

Wilt u zeker weten of de Artifort More Mare in uw interieur past? Neem dan vrijblijvend contact op voor een persoonlijk advies. Wij komen graag bij u thuis, dan kunnen wij pas écht meedenken!


Informatie aanvragen   Interieuradvies