COR Cordia

Cor Cordia
De Cordia is een comfortabele fauteuil op een 4-teen draaipoot. Het kantelmechniek en de voetenbank zorgen voor extra comfort. De Cordia is leverbaar met een hoge en een lagere rugleuning. De draaipoot is leverbaar in gepolijst aluminium en in diverse lak kleuren. Wij geven u graag advies over materiaalgebruik, welke stof of leersoort het meest geschikt is, en uiteraard over de kleur in uw interieur!


COR Conseta
Het design van de Conseta is modern, tijdloos en functioneel. De toepassing van hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur van de Conseta. De Conseta is verkrijgbaar in veel varianten; keuze in verschillende leer en stof soorten, met of zonder armleggers, en er is keuze uit verschillende onderstellen. In onze winkel staan diverse varianten waaronder ook een slaapbank. 


“Wij beschouwen het ontwerpen van een interieur als het creëren van een thuis… een bijzonder thuis”

In onze winkel ontbreekt het niet aan woonideeën. Je kunt er heerlijk op een ontspannen manier inspiratie opdoen. Het team van Hoefsloot streeft altijd naar een interieur waarin de bewoners zich helemaal thuis voelen. Een duurzaam interieur voor jarenlang woonplezier, dat is waar wij voorstaan. U bent van harte welkom in onze woonwinkel in Elst, het hart van stadsregio Arnhem-Nijmegen. Ook komen wij graag bij u thuis voor een persoonlijk interieuradvies.

Merk: COR
Herkomst: Duitsland
Opgericht: 1954

"Furniture from COR embodies a sense of sustainable home and well-being".

Artifort

HoefslootWonen

  • Familiebedrijf sinds 1881
  • Erkend CBW garantie
  • Inspirerend & persoonlijk
  • Kinderbioscoop in de winkel
  • Gratis parkeren voor de deur
Bezoek onze winkel  

OPENINGSTIJDEN

ma. Gesloten
di. 10.00 – 17.30 uur
wo. 10.00 – 17.30 uur
do. 10.00 – 17.30 uur
vr. 10.00 – 17.30 uur
za. 09.30 – 17.00 uur
zo. 12.00 - 16.00 uur