Cor Moss Sofa

COR Moss Sofa
Ongedwongen, gezellig en nuchter. Moss Sofa van ontwerpers Jehs + Laub zorgt met zijn zachte kussens voor een heerlijke loungecultuur. Een bank met brede armleuningen en een diepe zitting. Verkrijgbaar in drie breedtes en acht sofa-elementen en een extra voetenbank.


COR produceert designmeubelen van de allerhoogste kwaliteit. Hoogwaardige materialen gecombineerd met duurzaamheid en vaardigheid vormen de kwaliteit en comfort die COR vandaag de dag produceert. Het bekendste ontwerp is de Conseta die inmiddels al meer dan 50 jaar bestaat. Een tijdloos elementen systeem dat veel mogelijkheden biedt. Wij denken graag met u mee voor de beste opstelling voor in de woonkamer. In samenwerking met ontwerpers zoals Jehs + Laub, Friedrich-Wilhelm Möller, Alfred Kleene & Gabriele Assmann onderscheidt Cor zich op internationaal gebied.


“Wij beschouwen het ontwerpen van een interieur als het creëren van een thuis… een bijzonder thuis”

In onze winkel ontbreekt het niet aan woonideeën. Je kunt er heerlijk op een ontspannen manier inspiratie opdoen. Het team van Hoefsloot streeft altijd naar een interieur waarin de bewoners zich helemaal thuis voelen. Een duurzaam interieur voor jarenlang woonplezier, dat is waar wij voorstaan. U bent van harte welkom in onze woonwinkel in Elst, het hart van stadsregio Arnhem-Nijmegen. Ook komen wij graag bij u thuis voor een persoonlijk interieuradvies.

Merk: COR
Herkomst: Duitsland
Opgericht: 1954

"Furniture from COR embodies a sense of sustainable home and well-being".

Artifort

Hoefsloot Wonen

  • Familiebedrijf sinds 1881
  • Erkend CBW garantie
  • Inspirerend & persoonlijk
  • Kinderbioscoop in de winkel
  • Gratis parkeren voor de deur
Bezoek onze winkel  

OPENINGSTIJDEN

ma. Gesloten
di. 10.00 – 17.30 uur
wo. 10.00 – 17.30 uur
do. 10.00 – 17.30 uur
vr. 10.00 – 17.30 uur
za. 09.30 – 17.00 uur
zo. Gesloten (juli / augustus)