Foscarini Aplomb

Foscarini
Het Italiaanse designlabel Foscarini uit Venetië ontwerpt sinds 1981 bijzondere design verlichting. Met veel creativiteit en kwaliteit werkt Foscarini samen met gerenommeerde designers en jonge design talenten. Gespecialiseerd in unieke ontwerpen van mondgeblazen glas, kunststof en natuurlijke materialen blijft Foscarini verrassend in haar ontwerpen. Door het internationale succes dat Foscarini heeft bereikt hebben zij een partnerschap kunnen sluiten met kledingmerk Diesel. Een bijzondere en creatieve collectie verlichting die een ander publiek bereikt: Diesel Living with Foscarini.


Aplomb
Aplomb komt uit het Frans wat oorspronkelijk betekent: ”verticaal” of ”in evenwicht”. Deze bijzondere hanglamp van Foscarini hangt precies zo. De Aplomb is gemaakt van beton en geeft een mooi effect wanneer er twee of drie boven de eetkamertafel hangen. De hanglamp is verkrijgbaar in de kleuren groen, geel, wit, rood, bruin en grijs. De Aplomb heeft een diameter van 17 cm en een hoogte van 40 cm. De hanglamp kan decentraal met ophangbusjes worden opgehangen of met een multiple canopie. Deze plafondbevestiging stelt je in staat om meerdere hanglampen bij elkaar te hangen, waarbij de kabels allemaal samenkomen in de rozet.

Lichtbron:
LED retrofit, Halogeen 1x60W G9
LED retrofit, 1x 8W dimbaar G10


“Wij beschouwen het ontwerpen van een interieur als het creëren van een thuis… een bijzonder thuis”

In onze winkel ontbreekt het niet aan woonideeën. Je kunt er heerlijk op een ontspannen manier inspiratie opdoen. Het team van Hoefsloot streeft altijd naar een interieur waarin de bewoners zich helemaal thuis voelen. Een duurzaam interieur voor jarenlang woonplezier, dat is waar wij voorstaan. U bent van harte welkom in onze woonwinkel in Elst, het hart van stadsregio Arnhem-Nijmegen. Ook komen wij graag bij u thuis voor een persoonlijk interieuradvies.

Merk: Foscarini
Herkomst: Italië
Opgericht: 1981

"Onderzoek, innovatie, kwaliteit en flexibiliteit vormen de basiselementen voor de ontwerpen van Foscarini".

Artifort

Hoefsloot Wonen

  • Familiebedrijf sinds 1881
  • Erkend CBW garantie
  • Inspirerend & persoonlijk
  • Kinderbioscoop in de winkel
  • Gratis parkeren voor de deur
Bezoek onze winkel   Informatie aanvragen  

OPENINGSTIJDEN

ma. Gesloten
di. 10.00 – 17.30 uur
wo. 10.00 – 17.30 uur
do. 10.00 – 17.30 uur
vr. 10.00 – 17.30 uur
za. 09.30 – 17.00 uur
zo. 12.00 - 16.00 uur