Leolux Bora Balanza

Leolux
Leolux heeft er hun missie van gemaakt: zitten aangenaam maken. Want een ontwerp kan nog zo creatief en duurzaam zijn, zonder het juiste comfort zal geen enkele bank uw woondromen echt waar maken. Voor het hoge comfort in een Leolux meubel zijn drie elementen bepalend: een vakkundige productontwikkeling, goede materialen en oog voor detail. Bij elk Leolux meubel krijgen deze zaken de volle aandacht om voor u het perfecte meubel te realiseren.


Bora Balanza
Leolux Bora Balanza van Axel Enthoven biedt het evenwicht waaraan u goed design herkent. Met een rank frame, elegante aluminium voetjes en een actuele maatvoering – van fauteuil tot 3,5-zitter. Met royale zachte armkussens waarop uw arm of uw hoofd lekker steunt, een stevige zit en een mee-verende rug voor een ongekend hoog comfort. Helemaal perfect.

  • Leverbaar als fauteuil (88 cm), 2,5-zits (183 cm), 3-zits (208 cm), 3,5-zits (233 cm) en pouf. Banken en fauteuils zijn leverbaar met lage of hoge rug.
  • Aan de achterzijde is de rug voorzien van de siersteek ‘point’. De hoge rug krijgt extra diepte door een sierlijke naad aan de voorzijde.
  • De aluminium pootjes zijn ook leverbaar in lak.
  • Alle banken zijn voorzien van een zit- en rugkussen met elk één middennaad.
  • Comfortopties: zithoogte +2cm, zitdiepte -2cm.

Leolux Select Store
Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store” noemen. Deze partners tonen een ruimere collectie met de nieuwste modellen in de winkel. Wij presenteren de Leolux collectie op onze “eigen-wijze” manier. De kleuren en materialen zijn zorgvuldig uitgezocht om een zo goed mogelijk beeld te geven van alle mogelijkheden. Wij geven u graag een uitgebreid en persoonlijk advies dat is gebaseerd op uw wensen en ideeën. 


“Wij beschouwen het ontwerpen van een interieur als het creëren van een thuis… een bijzonder thuis”

In onze winkel ontbreekt het niet aan woonideeën. Je kunt er heerlijk op een ontspannen manier inspiratie opdoen. Het team van Hoefsloot streeft altijd naar een interieur waarin de bewoners zich helemaal thuis voelen. Een duurzaam interieur voor jarenlang woonplezier, dat is waar wij voorstaan. U bent van harte welkom in onze woonwinkel in Elst, het hart van stadsregio Arnhem-Nijmegen. Ook komen wij graag bij u thuis voor een persoonlijk interieuradvies.

Merk: Leolux
Herkomst: Nederland
Opgericht: 1934

"Bij Leolux geloven ze in mooie en bijzondere designmeubelen, vol zitcomfort en kwaliteit".

Artifort

HoefslootWonen

  • Familiebedrijf sinds 1881
  • Erkend CBW garantie
  • Inspirerend & persoonlijk
  • Kinderbioscoop in de winkel
  • Gratis parkeren voor de deur
Bezoek onze winkel   Informatie aanvragen   

OPENINGSTIJDEN

ma. Gesloten
di. 10.00 – 17.30 uur
wo. 10.00 – 17.30 uur
do. 10.00 – 17.30 uur
vr. 10.00 – 17.30 uur
za. 09.30 – 17.00 uur
zo. 12.00 - 17.00 uur