Pastoe Vision Mediafront

Pastoe Vision & Boxes
Vision is ontworpen vanuit de filosofie om een kast als compositie deel van de architectuur te laten zijn. Het uitgangspunt van Vision is één greeploze kubus in volledig verstek in verschillende diepte, hoogte en breedte. Fronten sluiten door middel van een druksysteem. Met slechts één vorm kan eindeloos worden gevarieerd in volume, kleur en lijnenspel. Boxes is een 9 mm dunne open romp, die hangend aan de wand bevestigd wordt. Door de vormgeving, maatvoering en kleur mogelijkheden kan Boxes perfect gecombineerd worden met Vision.

Pastoe Vision Mediafront
De panelen van de Pastoe kasten worden gemaakt van MDF. Een sterk materiaal met voorspelbare kwaliteit en daarmee erg geschikt voor het maken van sterke kasten. Bijkomend effect is dat geluid en infrarood er niet doorheen gaan. Om van televisiekanaal te wisselen moet de klep van de kast open en dicht. Met het Mediafront voor Vision is dit niet meer nodig. Geluid van een speaker en infrarood gaan er doorheen. Het front is opgebouwd uit een aluminium paneel met gaatjes en een speakerdoek erachter, en kan in iedere gewenste basis kleur gespoten worden. U klikt het vast op magneten en positioneert zich automatisch door de afgeschuinde randen.


Studio Pastoe
Met behulp van het Studio Pastoe tekenprogramma kunnen wij een Pastoe kast digitaal voor u intekenen. Zo kunnen wij u goed adviseren over de functionaliteit, mogelijkheden en suggesties voorleggen voor composities en passende kleuren. Tevens krijgt u direct een goed beeld van hoe de kast er in uw woonkamer uit komt te zien.

Levering & Montage
Wanneer u een Pastoe meubel aanschaft zorgen wij voor het afleveren, plaatsen en monteren van het meubel. Een Pastoe kast wordt netjes opgehangen aan de wand en zorgvuldig afgesteld door onze eigen vakkundige montagedienst. Woont u in een bovenwoning of flat? Dan horen wij dit graag van te voren, zo kunnen wij hier rekening mee houden tijdens het afleveren.


 

Merk: Pastoe
Herkomst: Nederland
Opgericht: 1913

"Elke kast is uniek, persoonlijk, helemaal samengesteld naar wens van de klant".

Artifort

Hoefsloot Wonen

  • Familiebedrijf sinds 1881
  • Erkend CBW garantie
  • Inspirerend & persoonlijk
  • Kinderbioscoop in de winkel
  • Gratis parkeren voor de deur
Bezoek onze winkel   Informatie aanvragen   

OPENINGSTIJDEN

ma. Gesloten
di. 10.00 – 17.30 uur
wo. 10.00 – 17.30 uur
do. 10.00 – 17.30 uur
vr. 10.00 – 17.30 uur
za. 09.30 – 17.00 uur
zo. 12.00 - 17.00 uur