Vitra Eames Fiberglass Chair

Eames Fiberglass Chair
Vitra introduceert de Fiberglass Chair van Charles & Ray Eames opnieuw. De Eames Plastic Chair is een van de meest belangrijke meubelontwerpen van de twintigste eeuw. Het ontwerp is tijdens zijn lange productiegeschiedenis een aantal keer verbeterd en aangepast aan veranderende omstandigheden. De nieuwe productiemethode maakt het mogelijk om de zitschaal na te maken in zes van de oorspronkelijke kleuren: De Eames Fiberglass Chair is terug.

De stoel wordt geproduceerd met een nieuwe techniek. De glasvezel schalen hebben een levendige, visuele aantrekkingskracht die ook vandaag nog wordt geprezen. Glasvezel heeft met zijn onregelmatige oppervlakte een charmante uitstraling. De nieuwe Eames Fiberglass Chairs kunnen worden gecombineerd met houten, vierpotig of Eiffeltoren-vormig onderstel.


“Wij beschouwen het ontwerpen van een interieur als het creëren van een thuis… een bijzonder thuis”

In onze winkel ontbreekt het niet aan woonideeën. Je kunt er heerlijk op een ontspannen manier inspiratie opdoen. Het team van Hoefsloot streeft altijd naar een interieur waarin de bewoners zich helemaal thuis voelen. Een duurzaam interieur voor jarenlang woonplezier, dat is waar wij voorstaan. U bent van harte welkom in onze woonwinkel in Elst, het hart van stadsregio Arnhem-Nijmegen. Ook komen wij graag bij u thuis voor een persoonlijk interieuradvies.


 

Merk: Vitra
Herkomst: Zwitserland
Opgericht: 1950

"Charles Eames: Take your pleasure seriously".

Artifort

Hoefsloot Wonen

  • Familiebedrijf sinds 1881
  • Erkend CBW garantie
  • Inspirerend & persoonlijk
  • Kinderbioscoop in de winkel
  • Gratis parkeren voor de deur
Bezoek onze winkel    Informatie aanvragen   

OPENINGSTIJDEN

ma. Gesloten
di. 10.00 – 17.30 uur
wo. 10.00 – 17.30 uur
do. 10.00 – 17.30 uur
vr. 10.00 – 17.30 uur
za. 09.30 – 17.00 uur
zo. 12.00 - 17.00 uur