COR Design Fauteuils

Duitse Klasse


cor cordia lounge


Cordia Lounge
De Cordia Lounge is een echte relaxfauteuil met kussens die een zeer aangenaam comfort bieden. De zitschaal en kussens zijn te bekleden in diverse stof- en leersoorten. De Cordia Lounge heeft een lage of een hoge rugleuning.

Cordia
De Cordia is een comfortabele fauteuil op een 4-teen draaipoot. Het kantelmechniek en de voetenbank zorgen voor extra comfort. De Cordia is leverbaar met een hoge en een lagere rugleuning. De draaipoot is leverbaar in gepolijst aluminium en in diverse lak kleuren.

Roc
Een fauteuil met een warme uitstraling die uitnodigd om te gaan zitten. Door zijn zachte, ronde vormgeving is het zitcomfort van de Roc optimaal. De Roc is een vrij lichte fauteuil, waardoor hij makkelijk te verplaatsen is.

Avalanche
Een fauteuil waarvan de rugleuning kan worden opgevouwen. De elegante aluminium voeten kunnen in elke RAL kleur gespoten worden. De fauteuil is verkrijgbaar in een smalle variant en in een love seat.Wat kunnen wij voor u doen?
De belangrijkste vereiste van een fauteuil is dat hij comfortabel zit. Vormgeving en uitvoering vinden wij ook belangrijk, en daarbij kunnen wij u helpen. Heeft u een bijzondere fauteuil bij ons gezien? Laat het ons weten. Onze binnenhuisadviseurs geven advies over materiaalgebruik, over stoffen en leersoorten en natuurlijk over de kleur. Als een fauteuil een bepaalde techniek heeft, zoals een kantelmechanisme of een sta up functie, dan demonstreren wij dit graag in onze winkel.


Benieuwd naar het comfort van de COR fauteuils? 

Bezoek onze winkel


OPENINGSTIJDEN: MAANDAG GESLOTEN | DINSDAG T/M VRIJDAG 10.00 – 17.30 | ZATERDAG 09.30 – 17.00 | ZONDAG 12.00 – 17.00