Collectie

COLLECTIE DESIGNMEUBELEN

Hoefsloot Wonen biedt u een brede, veelzijdige collectie designmeubelen, gordijnen, tapijt, verlichting en woonaccessoires. Of u nu een eigentijds interieur voor ogen hebt met een knipoog naar het verleden of juist een vooruitstrevende – of zelfs experimentele – inrichting, de mogelijkheden zijn uiteenlopend. Van eigentijdse designbanken en ander modern zitmeubilair tot en met designopbergmeubelen, sfeervolle vloerkleden en fraaie woonaccessoires voor de finishing touch.

Collectie zitmeubilair

Bij Hoefsloot Wonen bent u aan het juiste adres als het om design zitmeubilair gaat. Tot de collectie zitmeubilair behoren onder meer eetkamerstoelen, fauteuils, loungestoelen en (hoek)banken. Kies uw eigen bekleding, kleuren en comfort; de mogelijkheden en materialen zijn eindeloos. Ieder design zitmeubel heeft bovendien een eigen uitstraling en afwerking. Laat u vrijblijvend adviseren door een van onze interieuradviseurs.

Collectie opbergmogelijkheden

Van houten vakkenkasten en ladeblokken tot en met hoogglans schuifkasten en dressoirs, voor elke situatie biedt Hoefsloot Wonen u een passend opbergsysteem of kast. Design opbergmeubelen die functionaliteit combineren met stijl en ervoor zorgen dat u uw spullen eenvoudig kan opbergen en tegelijkertijd het overzicht bewaart. Oftewel, bij Hoefsloot Wonen wordt functie gecombineerd met esthetiek.

Collectie woonaccessoires

Woonaccessoires bepalen voor een deel uw inrichting. Ze staan garant voor sfeer en roepen emoties op. Ook hebben woonaccessoires vaak een bepaald gebruiksdoel. Op zoek naar design woonaccessoires waarmee u uw interieur kunt verfraaien? Ontdek de woonaccessoires van Hoefsloot Wonen. Woonaccessoires van merken als Gelderland, Gispen en Buro Bruno, die uw interieur compleet maken. Bij Hoefsloot Wonen kunt u terecht voor onder meer diverse spiegels, dienbladen, sierkussens, lectuurbakken en andere design decoratie voor uw interieur.

Overige collectie

Naast een uitgebreide collectie design zitmeubilair en opbergmeubelen biedt Hoefsloot Wonen u ook:
–    design eetkamertafels
–    design salontafels
–    design karpetten
–    design garderobes
–    etc.

Woonwinkel Elst

Hoefsloot Wonen in Elst. Hier komt u voor inspiratie, kleur en sfeer in een ambiance die uitnodigt tot een interessante ontdekkingsreis op interieurgebied. Alle producten in onze showroom zijn met grote zorg uitgezocht en op elkaar afgestemd. Wilt u onze collectie design meubelen en woonaccessoires zien? Kom dan bij ons langs. U bent van harte welkom van dinsdag tot en met zondag in onze woonwinkel in Elst, nabij Arnhem en Nijmegen.