Dutch Design

Nederlandse Topmerken 


pastoe fm03


Label First Class
Flying First Class at home! Dat is het gevoel dat deze relax fauteuil je geeft. Met één handbeweging zet je de First Class in de relaxstand die voor jou aangenaam is. De rug is verstelbaar in verschillende standen. De hoge rug met oren maken deze stoel ideaal om even weg te dromen.

Leolux Caruzzo
Met Caruzzo creëerde ontwerper Frans Schrofer een oorfauteuil van grote klasse, met veel aandacht voor design en ergonomie. En omdat functioneel design Leolux in het bloed zit, voegden ze er een uitgekiend mechaniek aan toe, waarmee u zelf bepaalt hoe actief of passief u zit.

Montis George
Ontwerper Gijs Papavoine gelooft in de kunst van het weglaten. Zit- en ruggedeelte van fauiteuil George vormen een vloeiende lijn met het kopstuk dat op een radarantenne lijkt. Scharnierende oren aan de uiteinden ervan zorgen voor beslotenheid. De hoefvormige zitschaal en brede gebogen rug garanderen optimaal steun in elke positie. Een lichtvoetige onderkant – met praktische draaivoet of als vast onderstel – maakt het ongecompliceerde, functionele design compleet.

Artifort F500 serie – 15% korting t/m 31 mei 2020
Een ontwerp met zo’n duidelijke Artifort-handtekening als de F500-serie koesteren we. De comfortabele zitkuip van de F500 serie op de vaste metalen voet nodigt uit en ontspant. Een draaifauteuil om lekker in weg te kruipen en van te genieten.Wat kunnen wij voor u doen?
De belangrijkste vereiste van een fauteuil is dat hij comfortabel zit. Vormgeving en uitvoering vinden wij ook belangrijk, en daarbij kunnen wij u helpen. Heeft u een bijzondere fauteuil bij ons gezien? Laat het ons weten. Onze binnenhuisadviseurs geven advies over materiaalgebruik, over stoffen en leersoorten en natuurlijk over de kleur. Als een fauteuil een bepaalde techniek heeft, zoals een kantelmechanisme of een sta up functie, dan demonstreren wij dit graag in onze winkel.


Benieuwd naar het comfort van de fauteuils?

Bezoek onze winkel


OPENINGSTIJDEN: MAANDAG GESLOTEN | DINSDAG T/M VRIJDAG 10.00 – 17.30 | ZATERDAG 09.30 – 17.00 | ZONDAG GESLOTEN