Vandaag geopend tot 17:00

Expositie "Kunst in Beweging" 

 

In samenwerking met een aantal kunstenaars uit de regio organiseren wij een expositie event "Kunst in Beweging". Wij hebben een mooie selectie samengesteld die de diversiteit en de kracht van de hedendaagse kunstwereld weerspiegelt. U bent van harte welkom om op zaterdag 25 mei van 09.30 - 17.00 uur de expositie te bezoeken in onze winkel in Elst.

Hoefsloot Wonen, Pascalweg 4, 6662 NX Elst

Marianne van der Schee

De schilderijen van Marianne van der Schee zijn abstracte impressies van herinneringen en emoties. Juist deze abstractie biedt ruimte voor fantasie. Haar schilderijen zijn de afgelopen tien jaar met grote regelmaat te zien tijdens tentoonstellingen. Zij exposeerde o.a. in Amsterdam, Antwerpen, Culemborg, Ruurlo en Zaltbommel. Haar werk is deze maanden ook te zien op de Brabantfair in Tilburg en was dat eerder op Art Eindhoven en de kunstbeurs in Zutphen.

Ad Verstijnen

De artistieke loopbaan van Verstijnen begon al in zijn jonge jaren. In de loop der tijd ontwikkelde hij eigen methodes en technieken en deed op een gewaagde manier aan experiment. Er werden allerlei materialen gebruikt o.a. ribbelkarton, jute, plastic en structuurmaterialen. Zijn recente kunstwerken worden gekarakteriseerd door een krachtig handschrift en een sterk sprekend kleur gebruik. Er ontstaan op deze manier stabiele composities, niet van humor gespeend.

Mayke Giesbers

Het gebruik van felle kleuren is een herkenbaar onderdeel van het werk van Mayke. Een kleur is niet zomaar mooi of lelijk. De schoonheid van kleur heeft te maken met de persoonlijke emotionele waarde die je zelf eraan geeft. Een kleur kan ook worden versterkt door de kleur die ernaast geplaatst wordt en krijgt dan een andere betekenis.

Joop van den Hoogen

In het werk van Joop staan mens en beweging centraal maar ook dieren en hun eigenaardigheden zijn regelmatig onderwerp van zijn beelden. Als scherp observator brengt hij vaak een opzettelijke vertekening van de werkelijkheid in zijn beelden aan. Uitgangspunt is steeds een krachtige dynamiek die de ziel van het beeld weerspiegelt.

Craig Martin

Het proces van de creatie staat centraal in de kunstwerken van Craig Martin. Het is een logische voorzetting op zijn eerdere werk. Experimenteren met vorm en mixed media geeft Craig de vrijheid die hij zoekt met zijn kunst. Het is een puur intuitief project.

 

Caroline Matser

De kunstwerken van Caroline Matser zijn heel abstract. Je kunt er vaak van alles in ontdekken. Caroline legt haar hart en ziel in het creëren van 3D schilderijen, objecten van kunsthars, beschilderde glazen vazen en bloemobjecten van acryl-plastic. Het werk is zeer kleurrijk en puur en draagt onmiskenbaar haar signatuur. In onze winkel vind je verschillende kunst objecten van Caroline Matser. 

Trudy Dales

De figuren van Trudy Dales gaan een eigen dialoog aan met het silhouet van de mens. Ze komen voort uit de essentie van de mens in zijn vormen taal, zoals een dansend, klimmend of rustend figuur. En toch met een dynamiek in hun beweeglijkheid. De basis is van metaaldraad en daarna wordt het opgebouwd in vorm met epoxy.


Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

alias-logo
arco-logo
artemide-logo
artifort-logo
batensweiler-logo
belux-logo
bert-plantagie-logo
castelijn-logo
cs-rugs-logo
cattellani-smith-logo
hoefsloot-wonen-cini-nils
cor-logo
baumann-logo
d-tec-logo
de-salto-logo
de-sede-logo
logo-de-toekomst
fiam-logo
flyte-logo
foscarini-logo
gallotti-radice-logo
gelderland
gispen-today-logo
ingo-maurer-logo
interlubke-logo
kinast-logo
kvadrat-logo
label-logo
leolux-logo
luceplan-logo
metaform-logo
millenerpoort-logo
montis-logo
naos-logo
nimbus-logo
noteborn-logo
nya-nordiska-logo
pastoe-logo
perletta-logo
petite-friture-logo
pode-logo
prandina-logo
qliv-logo
qlocktwo-logo
radius-design-logo
riva-1920-logo
sdb-logo
samsung-logo
schonbuch-logo
sculptures
spectrum-logo
thonet-logo
tobias-grau-logo
tonelli-design-logo
van-besouw-logo
varier-logo
vitra-logo