Leolux Bellice

Leolux Bellice

leolux bellice

 


Bellice is volledig modulair opgebouwd zonder dat het zichtbaar is. Die opbouw geeft u de vrijheid om te kiezen voor vrijwel elk formaat. Van heel bescheiden tot zeer uitgestrekt. Banken of hoekbanken, met talloze aanbouwelementen, onderstellen, armvarianten en comfort opties. Comfort, design en kwaliteit vormen de essentie. De Bellice geeft u de kans om alle elementen van uw bank naar uw hand te zetten: van de opstelling en het comfort tot de poten, de armen en de bekleding. Met Bellice nodigt Leolux u uit om te dromen, te ontwerpen en te creëren.

De breedte als basis
De zitbreedte is de basis van uw Bellice. Dit is de eerste keuze die u maakt, nog voordat u poten, armen, bekledingen of kleuren selecteert. Bellice is verkrijgbaar als fauteuil, of als bank met twee kussen van 70, 80, 90, 100 of 110 centimeter. Vrijwel al deze breedtes zijn beschikbaar bij de aanbouwelementen. Welke keuzes u daarna ook maakt, de zitbreedte van de bank blijft hetzelfde. Als u bijvoorbeeld graag een brede arm wilt, wordt de bank in zijn geheel iets breder. Door het modulaire systeem wordt u nooit beperkt in de afmetingen. Een einddeel van 2 x 80 cm combineren met een tussenelement is gewoon mogelijk. Hiermee kunt u de Bellice een persoonlijke draai geven en uiteraard helpen wij u hier graag mee.


Persoonlijke keuze in comfort
De een houdt van een stevige bank; de ander van een zachte zit. Niets is zo persoonlijk als zitcomfort. Daarom kunt u voor uw Bellice kiezen uit drie verschillende comfortniveaus, voor zowel de zitting als de rug.

  1. Soft: voor een zachte en comfortabele zitervaring is de zitting of rug gevuld met schuim dat is afgedekt door een kussende van 90% eendenveertjes. Deze comfortstijl met losse stoffering zorgt voor een natuurlijke en uitnodigende karakter van uw Bellice.
  2. Medium: voor een goede middenweg tussen zacht en stevig, heeft Bellice een schuimkern aangevuld met hoogwaardige klokkenvulling. Dit gaat samen met een losse stoffering die zorgt voor zachte ondersteuning en een nonchalante look-and-feel.
  3. Firm: voor een stevige zit kiest u hoogwaardig schuim met een strakke stoffering. Dit is de meest vormvaste van de drie comfortstijlen, Het schuim binnenin zorgt voor een uitgekiende drukverdeling voor ultiem comfort.


Riante keuze in armen
Het lijkt een detail, maar als u de verschillende varianten ziet, beseft u pas hoeveel invloed een arm heeft op de aanblik van de bank. Daarom heeft u bij de Bellice de keuze uit maar liefst vijf typen armen: smal-hoog, smal-laag, breed-hoog, breed-laag en smal-verstelbaar. De verstelbare arm past u traploos aan op uw wensen. Zo biedt deze arm extra comfort op momenten van ontspanning. Bij de keuze van de juiste arm voor uw Bellice zijn zowel de uitstraling als het comfort van belang. Ook hier adviseren wij u in.

Op de juiste voet
Net als bij de armleuning zijn er vijf opties beschikbaar voor het onderstel van Bellice. Ook hiermee bepaalt u zelf de uitstraling van uw bank. De poten Fino en Sobrio, de rvs poot Tubo en de slede Anillo kunnen optioneel worden gelakt of geëpoxeerd. De houten poot, Palo, kunt u laten beitsen of oliën.

Maatwerk in hoogte en diepte
Ook de zithoogte en -diepte van Bellice zijn aan te passen aan uw voorkeur. De zithoogte wordt bepaald door een hoge of lage poot. Hiervoor zijn twee mogelijkheden: standaard en twee centimeter hoger. Hoewel het niet zo klinkt, is dit in het dagelijks gebruik een wereld van verschil. Ook de standaard zitdiepte van de bank kan twee centimeter korter.


Samenstellen met de adviseurs van Hoefsloot
Hoewel u vast een idee heeft hoe uw ideale Bellice eruitziet, begrijpen wij als geen ander dat een helder beeld van het eindresultaat welkom is. Wij staan voor u klaar om uw ontwerp concreter te maken. Met stalen, creatieve ideeën en expertise helpen wij u om de juiste keuze te maken. Wilt u thuis alvast experimenteren met de verschillende opties? Maak dan gebruik van de Leolux Creator. Met uw computer of tablet stelt u zelf uw droombank tot in detail samen en vergelijkt u alle mogelijkheden. Tevens kunt u aan de hand van uw ontwerp gelijk een afspraak inplannen zodat wij er samen met u naar kunnen kijken. Wij komen ook graag bij u thuis, dan kunnen wij pas écht meedenken!


Bezoek onze winkel   Leolux CreatorOPENINGSTIJDEN: MAANDAG GESLOTEN | DINSDAG T/M VRIJDAG 10.00 – 17.30 | ZATERDAG 09.30 – 17.00 | ZONDAG GESLOTEN