Pastoe Desk EB01

Een bijzonder bureau van Pastoe

In 1951 bedacht Cees Braakman, de huisontwerper van Pastoe, de kaptafel. Multiplex in een functioneel en eenvoudig jaren vijftig ontwerp. Een ranke gazelle in blank berken, met twee laden in het blad en een klep in het bovenblad. Pastoe zag er een mooi werkbureau in en heeft besloten de tafel opnieuw te produceren. Er zijn hier en daar wat aanpassingen gemaakt omdat de mens van 2016 anders gebouwd is dan die uit 1951. De Desk staat wat hoger op zijn poten en de laden zijn minder hoog, zodat je benen er goed onder passen. Verder zit er een doorvoer in voor de kabels voor je laptop. Onder de klep zit een houten interieurbak om je spullen snel en handig op te bergen!

De Pastoe Desk is uit voorraad leverbaar zolang de voorraad strekt! Als de voorraad op is dan heeft de Desk een korte levertijd van ongeveer 2 weken.

pastoe desk     pastoe desk

Het bureau heeft een breedte van 119,5 cm, een diepte van 47,5 cm en is 75 cm hoog. De Desk is vervaardigd van multiplex berkenhout. De Desk is uitstekend toepasbaar in een woon- en werkkamer. Wilt u meer informatie over de Pastoe Desk of mogelijkheden als het gaat om interieuradvies? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Cees Braakman
De Nederlandse Cees Braakman (1917-1995) heeft veel voor Pastoe betekend. Hij was van 1945 tot 1978 hoofd van het Pastoe-ontwerpteam en ontwikkelde de eerste moderne meubellijn. Sinds de jaren 50 zijn wij al erkend Pastoe dealer! Braakman zorgde ook voor een duidelijke logische collectie meubelen die gezien werden als functionele gebruiksvoorwerpen en zette Pastoe daarmee op de kaart.

Pastoe timeless furniture design since 1913.