Pastoe Landscape

Landscape – Studio Pastoe

U zoekt een kast die een verhaal vertelt, uw verhaal. Iets dat samen gaat met uw tafel en waarin het fineer en de kleuren van de vintage kast terugkomen. Het moet de audioapparatuur een plaats geven en uw dierbare boeken. Het systeem landscape kent  een grote variatie aan functionaliteit, maten en kleuren. U kunt kiezen voor gesloten en open delen, met deuren, kleppen of laden. De kast kan hangen en staan. Pastoe kan de kast precies op lengte produceren.

Pastoe heeft een folder samengesteld “Create Your Own Landscape” inclusief een raster om uw eigen landscape te ontwerpen. Deze folders liggen bij ons in de winkel.

hoefsloot-wonen-pastoe-landscape-detail

De Landscape kenmerkt zich door de gestapelde rompen met open en dichte vakken en tussenliggers. De losse rompen zijn leverbaar in drie verschillende hoogte- en vier breedte maten. De tussenliggers benadrukken het horizontale gevoel. Door te spelen met kleuren en indelingen kan zowel een ingetogen als opvallende kast gecreëerd worden. Landscape is zowel staand als hangend aan de wand leverbaar en verkrijgbaar in elke kleur en afwerking uit de bestaande Pastoe collectie. Natuurlijk bent u van harte welkom om inspiratie op te doen bij ons in de winkel. Onze openingstijden en routebeschrijving staan vermeld op de contact pagina.