Noteborn Inbouwkasten

Maatwerk kasten


  • noteborn


Noteborn kasten
Er kan veel meer met uw interieur dan u denkt. Met Noteborn zet u elke ruimte in huis volledig naar uw hand. Noteborn biedt u een complete collectie kastwanden, sideboards, inloopkasten, schuifdeuren en accessoires. Prachtig vormgegeven, comfortabel in gebruik én volledig op maat. Noteborn is dé oplossing als u echt iets bijzonders zoekt voor thuis en tegelijk duidelijkheid wilt over de mogelijkheden, de kwaliteit en de kosten. De collectie van Noteborn zijn in basis ontworpen, ontwikkeld en op elkaar afgestemd. Vervolgens worden ze in de fabriek in Heerlen voor u op maat gemaakt, voorzien van alle Noteborn kwaliteitsgaranties.


Interieuradvies & Maatwerk
Aan de hand van uw wensen, ideeën en voorkeuren, maakt een van onze interieurontwerpers de basisindeling voor de kast. Deze kan volledig op maat worden ingetekend. Met behulp van het 3D tekenprogramma van Noteborn krijgt u direct een realistisch beeld van hoe de kast er in werkelijkheid uit komt te zien. Om te zorgen dat uw kast perfect past bij u in huis komt een van onze vakmensen bij u thuis alles nauwkeurig opmeten. De maten verwerken we tot een definitief voorstel.


Functies & Oplossingen
Een schuin dak, een onregelmatig plafond of een ongelijke vloer… het is geen enkel probleem. Onze maatwerkoplossingen worden tot op de millimeter nauwkeurig bij u thuis opgemeten en in de fabriek van Noteborn afgestemd op de bijzonderheden bij u thuis. Met Noteborn benut u elke ruimte zo slim en stijlvol mogelijk, zodat u jarenlang optimaal kunt genieten van uw kast.


Levering volgens afspraak 
Uw kast wordt in de fabriek van Noteborn speciaal voor u op maat gemaakt. Dankzij de combinatie van handwerk en geavanceerde technieken kan Noteborn de kast binnen zes tot acht weken leveren. De plaatsing bij u thuis wordt verzorgd door onze eigen vakkundige monteurs, wij regelen alles voor u. Het enige wat wij aan u overlaten in het inruimen van uw nieuwe Noteborn kast.


10 jaar garantie
Met uw keuze voor een Noteborn kast bent u verzekerd van vele jaren woongenot. Noteborn geeft een garantie van maar liefst tien jaar op alle bewegende delen en wieltechniek.Exact op maat van vloer tot plafond en van wand tot wand

Maak een afspraak   Bezoek onze winkel


Slimme verlichting voor MOVE kasten
Voor het programma Move heeft het designteam van Notenborn iets nieuws ontwikkeld. Vanaf nu zijn de kasten van een bewegingssensor te voorzien, waardoor geïntegreerde spots in de legplanken automatisch aan- en uitgaan. Dat geeft een luxe effect en is buitengewoon praktisch. De verlichtingscomponenten worden boven op de kast gemonteerd. Door deze aanpassing wordt de kastdiepte standaard iets aangepast.


Maatwerkoplossingen sinds 1983
Bij Noteborn zijn ze van mening dat er slechts twee dingen van belang zijn voor de ideale kast: design en gebruiksgemak. Beide aspecten zijn zo persoonlijk dat zij ervoor hebben gekozen vrijwel alleen nog maar unieke en individuele producten te maken. Zij ontwerpen een brede collectie basiselementen,  stijlen en vormen voor u. Vervolgens bent u degene die de afmetingen, materialen, grepen en interieurs bepaalt. Zo ontstaat een oplossing die uw karakter weerspiegelt. Uw eigen Noteborn.OPENINGSTIJDEN: MAANDAG GESLOTEN | DINSDAG T/M VRIJDAG 10.00 – 17.30 | ZATERDAG 09.30 – 17.00 | ZONDAG 12.00 – 16.00