Samsung The Serif

Samsung The Serif


samsung the serif


Samsung The Serif
Staat er in je woonkamer een unieke fauteuil, een opvallende tafel, of ligt er een bijzonder karpet? Dan ben je ongetwijfeld begaan met design. Met The Serif heeft Samsung een TV ontworpen die in de eerste plaats een design object is. Een perfecte keuze om je woonkamer nog unieker te maken. De nieuwe Serif is uitgerust met QLED-technologie en de Quantum Processor 4K, want bij een design meesterwerk hoort geweldige beeldkwaliteit. The Serif is te zien in onze woonwinkel in Elst, het hart van stadsregio Arnhem-Nijmegen.


Specificaties

InchProductnaamBeeldkwaliteitPrijs
43"Samsung The Serif White / Blue QLED€ 999,-
49"Samsung The Serif White / Blue QLED€ 1.199,-
55"
Samsung The Serif White / Blue QLED€ 1.399,-

 5% korting en gratis thuis installatie met kortingscode: HOEFSLOOT5

43 inch wit   49 inch wit   55 inch wit


Features The Serif

Bouroullec DesignQLED beeldkwaliteitThe Serif Ambient Mode
Een echt design object
Het design in de vorm van de hoofdletter ‘I’, bedacht door ontwerpersduo Bouroullec, maakt dat de TV een echt pronkstuk vormt in de woonkamer.
Ervaar elke kleurnuance
The Serif is uitgerust met QLED-technologie, want bij een design meesterwerk hoort geweldige beeldkwaliteit.
Gaat op in je interieur
Toont kunstige designs, informatie of foto’s wanneer je geen TV kijkt.
Metal Floor StandNFC on TVSmart TV
Plaats The Serif waar je wilt
Je kunt de tv overal neerzetten, zelfs op de vloer, dankzij de bevestigbare pootjes.
Speel muziek van je smartphone af
Dankzij ingebouwde NFC technologie springt de TV in AmbientMode en speelt automatisch de muziek van je smartphone af.
Snelle toegang tot je content
De Smart Hub brengt al je entertainment samen op één plaats.


BouroullecDesign – Een echt design object
De broers Bouroulleczijn al vele jaren een geprezen ontwerpersduo voor merken als Vitra, Arteken Alessi. Ze wilden een TV ontwerpen met karakter. The Serif mocht geen ultradun scherm zijn zoals alle andere TV’s. Dit moest een echt design object worden, gekenmerkt door zijn vormgeving en uiterlijk. Het design in de vorm van de hoofdletter ‘I’ maakt dat de TV een echt pronkstuk vormt in de woonkamer. 


QLED beeldkwaliteit – Ervaar elke kleurnuance
De nieuwe Serif is uitgerust met QLED-technologie en de Quantum Processor 4K, want bij een design meesterwerk hoort geweldige beeldkwaliteit. Ervaar elke kleurnuance zelfs in de donkerste schaduw of in de helderste zonnestraal dankzij 100% kleurvolume* en geniet van de knapste HDR-beelden. 

* De internationaal gerenommeerde test- en certificeringsorganisatie Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) heeft bevestigd dat QLED TV’s een kleurvolume 

The Serif AmbientMode – Gaat op in je interieur
Wanneer je geen TV kijkt, kan je The Serif in AmbientMode zetten. Net zoals op de QLED modellen toont de TV dan kunstige designs, informatie of foto’s. The Serif heeft bovendien zijn eigen Serif AmbientMode, volledig ontworpen door de Bouroullecbroers, die perfect past bij zijn iconische design. 


Metal Floor Stand – Plaats The Serif waar je wilt
Je kunt de tv overal neerzetten, zelfs op de vloer, dankzij de bevestigbare pootjes. 


NFC on TV – Speel muziek van je smartphone af
Ook in een knap staaltje design mag modern gebruiksgemak niet ontbreken. Wie snel wil genieten van muziek hoeft zijn/haar smartphone maar even op de lijst van The Serif te leggen. Dankzij ingebouwde NFC-technologie springt de TV in AmbientMode en speelt automatisch de muziek van je smartphone af. 


Smart TV – Snelle toegang tot je content
De Smart Hub brengt al je entertainment samen op één plaats: live TV, externe bronnen, internettoepassingen, streaming diensten en games. Je vindt alles in een oogopslag terug en enkele toetsen volstaan om van de ene naar de andere content te surfen. De Smart Hub herkent zelf welke apparaten je aansluit, zodat installatie en bedienen nog makkelijker is. Je favoriete serie op Netflixstart je in één seconde op.

Dankzij de OneRemote Control bedien je alle apparaten die aangesloten zijn op The Serif. Je settopboxvoor digitale TV, je Blu-ray-speler en je Soundbar; je bedient ze allemaal met één afstandsbediening. Handiger kan het niet, en de tafel blijft netjes opgeruimd. Op de nieuwe remote van The Serif 2019 krijgen Netflix, Amazon Prime & RakutenTV een eigen knop zodat je je favoriete streaming dienst razendsnel opstart. The Serif is te zien in onze woonwinkel in Elst, het hart van stadsregio Arnhem-Nijmegen.

Bezoek onze winkel


OPENINGSTIJDEN: MAANDAG OP AFSPRAAK | DINSDAG T/M VRIJDAG 10.00 – 17.30 | ZATERDAG 09.30 – 17.00 | ZONDAG OP AFSPRAAK