Vitra Home Stories

great lounge chairs


vitra grand relax


Grand Repos
De Grand Repos heeft een ongekend zitcomfort en is een prachtige relaxstoel voor iedere woonkamer. Dankzij het gesynchroniseerde mechanisme kan je van een rechte positie gaan achteroverleunen om te rusten en de rugleuning in elke stand blokkeren. De weerstand van de rugleuning kan handmatig worden aangepast aan het gewicht.

Eames Lounge Chair
Het ontwerp van de Lounge Chair is gebaseerd op de traditionele Engelse clubfauteuil. Het doel was om met de beste materialen en het hoogste vakmanschap een ruime stoel met optimaal zitcomfort te creëren. De Lounge Chair heeft de status van klassieker in de geschiedenis van het moderne meubeldesign.

Soft Pad Chair 
De EA 222 lounge fauteuil heeft dezelfde bouw en vorm als de stoelen uit de Aluminium Groep. De Soft Pad Chairs zijn zachter en luxueuzer door de opgenaaide lederen kussens en behouden toch dezelfde strakke vorm. De stoelen passen zich aan het lichaam aan en bieden een buitengewoon hoog zitcomfort. De fauteuil is ook verkijgbaar met een lage rugleuning.

Grand Relax
Grand Relax is een luxe fauteuil die naar achteren kantelt en uitstekend comfort combineert met compacte afmetingen en een klassieke, ingetogen esthetiek. Deze fauteuil biedt een uitzonderlijke zitervaring. De zachte zit- en rugkussens, die los op de fauteuil liggen, zijn bekleed met hoogwaardig leer. De Grand Relax is nieuw in onze collectie!Wat kunnen wij voor u doen?
De belangrijkste vereiste van een fauteuil is dat hij comfortabel zit. Vormgeving en uitvoering vinden wij ook belangrijk, en daarbij kunnen wij u helpen. Heeft u een bijzondere fauteuil bij ons gezien? Laat het ons weten. Onze binnenhuisadviseurs geven advies over materiaalgebruik, over stoffen en leersoorten en natuurlijk over de kleur. Als een fauteuil een bepaalde techniek heeft, zoals een kantelmechanisme of een sta up functie, dan demonstreren wij dit graag in onze winkel.


Benieuwd naar het comfort van de Vitra fauteuils?

Bezoek onze winkel


OPENINGSTIJDEN: MAANDAG OP AFSPRAAK | DINSDAG T/M VRIJDAG 10.00 – 17.30 | ZATERDAG 09.30 – 17.00 | ZONDAG OP AFSPRAAK