Vandaag geopend tot 17:00

Vitra Winter Acties

 

Vitra is al tachtig jaar lang een familiebedrijf en gelooft in langetermijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers, duurzame producten en groei en de kracht van een goed ontwerp. De klassiekers van Vitra staan voor avant-gardistisch twintigste-eeuws design. Ook vandaag nog wil Vitra grenzen verleggen in design door zijn technische en conceptuele expertise te combineren met de creativiteit van hedendaagse ontwerpers. Deze aspecten zie je terug in de ontwerpen van Charles & Ray Eames - Antonio Citterio en Jasper Morrison.

Vitra Eames Lounge Chair

Een ontwerp van Charles en Ray Eames uit 1956. De Lounge Chair werd ontwikkeld met het doel om een elegante stijl te combineren met ultiem comfort. De Lounge Chair is verkrijgbaar in twee formaten en verschillende uitvoeringen met verschillende soorten leren bekleding, houten zitschalen en onderstellen. Idealiter wordt de stoel gecombineerd met de bijpassende Ottoman.

Bij aankoop van een Eames Lounge Chair krijgt u een kruk cadeau.

Vitra Hal Lounge Chair

Dankzij de zachte, vormbehoudende stoffering van zitting en rugleuning, en het individueel in hoogte verstelbare nekkussen, biedt de HAL Lounge Chair een buitengewoon comfort. De losse kussens voor de zitting en de nek zorgen voor een zacht zitgevoel. Ondanks zijn compacte afmetingen is de HAL Lounge Chair bijzonder comfortabel. Hij wordt geleverd met zachte, losse zit- en nekkussens of, indien gewenst, met een vast zitkussen.

Bij aankoop van een HAL Lounge Chair krijgt u de voetenbank cadeau.

Vitra Eames Plastic Chairs

De eetkamerstoelen van Vitra zijn naast stijlvol, ontzettend sterk waardoor ze een leven lang meegaan. De combinatie van design en hedendaagse eigenschappen vind je in de ruime keuze aan Vitra eetkamerstoelen. Denk aan revolutionaire stoelen van ontwerpers zoals Jasper Morrison maar ook aan iconische en klassieke stoelen zoals die van Charles en Ray Eames.

Bij aankoop van een set van zes eetstoelen krijgt u de zesde stoel cadeau.

Vitra Grand Repos

Tien jaar na de lancering werd de Repos-familie herzien op basis van de nieuwste technische mogelijkheden. De bekleding in stof of leer kunnen nu compleet worden verwijderd waardoor deze kan worden vervangen en de levensduur van de stoel kan woren verlengd. Bovendien zijn de in de constructie aanwezige kunststofelementen zoals stoffeerdragers of bekledingen nu tot 95% vervaardigd van gerecycled materiaal.

Bij aankoop van een Repos/Grand Repos krijgt u een kruk cadeau.

Vitra Polder Sofa

Het vlakke en lage ontwerp van de bank is geïnspireerd op de langgerekte stukken land die wij in Nederland allemaal kennen als ‘de polders’. De Polder Sofa werd voor het eerst uitgebracht in 2005 en tien jaar later werden het oorspronkelijke ontwerp en de bekledingsstructuur bijgewerkt. Nu, zeven jaar later, heeft Vitra samen met Hella Jongerius de kleurencombinaties van de iconische sofa opnieuw gedefinieerd. 

De nieuwe Polder Sofa is vanaf 18 december in onze winkel te zien.

Interieuradvies

 

Het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van persoonlijke interieurs op maat, dat is waar wij enthousiast van worden. Daar hebben we onze winkel en ons team volledig op ingericht. Bij ons kun je in een inspirerende setting op je gemak het nieuwste meubeldesign bekijken en ervaren. Onze binnenhuisadviseurs en stylisten zetten in ontspannen overleg hun uitgebreide kennis en ervaring in om je te adviseren. Zo kunnen we samen een aantrekkelijk interieur samenstellen, waarin je leven comfortabeler voelt dan ooit.

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

alias-logo
arco-logo
artemide-logo
artifort-logo
batensweiler-logo
belux-logo
bert-plantagie-logo
castelijn-logo
cs-rugs-logo
cattellani-smith-logo
hoefsloot-wonen-cini-nils
cor-logo
baumann-logo
d-tec-logo
de-salto-logo
de-sede-logo
logo-de-toekomst
fiam-logo
flyte-logo
foscarini-logo
gallotti-radice-logo
gelderland
gispen-today-logo
ingo-maurer-logo
interlubke-logo
kinast-logo
kvadrat-logo
label-logo
leolux-logo
luceplan-logo
metaform-logo
millenerpoort-logo
montis-logo
naos-logo
nimbus-logo
noteborn-logo
nya-nordiska-logo
pastoe-logo
perletta-logo
petite-friture-logo
pode-logo
prandina-logo
qliv-logo
qlocktwo-logo
radius-design-logo
riva-1920-logo
sdb-logo
samsung-logo
schonbuch-logo
sculptures
spectrum-logo
thonet-logo
tobias-grau-logo
tonelli-design-logo
van-besouw-logo
varier-logo
vitra-logo