Leolux Bellice

Leolux
Leolux Bellice is volledig modulair opgebouwd zonder dat het zichtbaar is. Die opbouw geeft u de vrijheid om te kiezen voor vrijwel elk formaat. Van heel bescheiden tot zeer uitgestrekt. Banken of hoekbanken, met talloze aanbouwelementen, onderstellen, armvarianten en comfort opties. Comfort, design en kwaliteit vormen de essentie. De Bellice geeft u de kans om alle elementen van uw bank naar uw hand te zetten: van de opstelling en het comfort tot de poten, de armen en de bekleding. Met Bellice nodigt Leolux u uit om te dromen, te ontwerpen en te creëren.


Persoonlijke keuze in comfort
De een houdt van een stevige bank; de ander van een zachte zit. Niets is zo persoonlijk als zitcomfort. Daarom kunt u voor uw Bellice kiezen uit drie verschillende comfortniveaus, voor zowel de zitting als de rug.

  1. Soft: voor een zachte en comfortabele zitervaring is de zitting of rug gevuld met schuim dat is afgedekt door een kussende van 90% eendenveertjes. Deze comfortstijl met losse stoffering zorgt voor een natuurlijke en uitnodigende karakter van uw Bellice.
  2. Medium: voor een goede middenweg tussen zacht en stevig, heeft Bellice een schuimkern aangevuld met hoogwaardige klokkenvulling. Dit gaat samen met een losse stoffering die zorgt voor zachte ondersteuning en een nonchalante look-and-feel.
  3. Firm: voor een stevige zit kiest u hoogwaardig schuim met een strakke stoffering. Dit is de meest vormvaste van de drie comfortstijlen, Het schuim binnenin zorgt voor een uitgekiende drukverdeling voor ultiem comfort.

Leolux Select Store
Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store”noemen. Wij presenteren de Leolux collectie op onze “eigen-wijze” manier. De kleuren en materialen zijn zorgvuldig uitgezocht om een zo goed mogelijk beeld te schetsen van alle mogelijkheden. Wij geven u graag een uitgebreid en persoonlijk advies dat is gebaseerd op uw wensen en ideeën.

“Wij beschouwen het ontwerpen van een interieur als het creëren van een thuis… een bijzonder thuis”

In onze winkel ontbreekt het niet aan woonideeën. Je kunt er heerlijk op een ontspannen manier inspiratie opdoen. Het team van Hoefsloot streeft altijd naar een interieur waarin de bewoners zich helemaal thuis voelen. Een duurzaam interieur voor jarenlang woonplezier, dat is waar wij voorstaan. U bent van harte welkom in onze woonwinkel in Elst, het hart van stadsregio Arnhem-Nijmegen. Ook komen wij graag bij u thuis voor een persoonlijk interieuradvies.

Merk: Leolux
Herkomst: Nederland
Opgericht: 1934

"Bij Leolux geloven ze in mooie en bijzondere designmeubelen, vol zitcomfort en kwaliteit".

Artifort

HoefslootWonen

  • Familiebedrijf sinds 1881
  • Erkend CBW garantie
  • Inspirerend & persoonlijk
  • Kinderbioscoop in de winkel
  • Gratis parkeren voor de deur
Bezoek onze winkel   Informatie aanvragen  

OPENINGSTIJDEN

ma. Gesloten
di. 10.00 – 17.30 uur
wo. 10.00 – 17.30 uur
do. 10.00 – 17.30 uur
vr. 10.00 – 17.30 uur
za. 09.30 – 17.00 uur
zo. 12.00 - 17.00 uur