Advies

PERSOONLIJK INTERIEURADVIES

hoefsloot-wonen-montis-domino-bank

Op het vlak van woninginrichting is veel mogelijk. De binnenhuisadviseurs van Hoefsloot Wonen geven u graag een uitgebreid, persoonlijk en op maat gemaakt interieuradvies dat aansluit op uw wensen en ideeën. Wij geven advies over kleuren en materialen, denken met u mee en nemen eventueel maten op bij u thuis. Ook als het gaat om de plaatsing van bijvoorbeeld een nieuwe open haard of het verwerken van een mooi erfstuk in uw interieur, kunt u bij ons uitstekend terecht. Kom u vrijblijvend oriënteren in onze woonwinkel in Elst, het hart van knooppunt Arnhem en Nijmegen. Bekijk onze uitgebreide collectie designmeubelen en woonaccessoires. Wilt u meer weten over een van onze producten of mogelijkheden als het gaat om interieuradvies? Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze winkel aan de Pascalweg 4 in Elst.

De inrichting weerspiegelt de ziel van het huis en haar bewoners. Het interieur creëert een warme en veilige plek om te leven, geeft uw thuis een eigen stijl en sfeer. Wij slagen er als geen ander in uw persoonlijkheid te vertalen in een uniek en persoonlijk passend interieur. Dat begint bij de basis: de indeling. Aan de hand van schetsen laten we zien hoe het huis of een bepaalde ruimte in het huis in te delen. Het is de inleiding tot een verrassend interieuridee.

Neem contact op    Bekijk onze openingstijden


Interieur Stappenplan


Indeling

Aan de hand van uw wensen, ideeën en voorkeuren, maakt één van onze interieurontwerpers de basisindeling in een 3D ontwerpprogramma, aangepast aan de functie van de ruimte. Vooraf maken we samen een inventarisatie van uw bezigheden. Hierop afgestemd ontwerpen wij bijvoorbeeld een televisiehoek, werkplek of leeshoek. Deze basisindeling van uw woonruimte is het uitgangspunt van de stappen die u verder wilt nemen. 

Meubelen
Waarschijnlijk heeft u al een bepaalde woonsfeer in gedachten, of een voorkeur voor bepaalde meubelen. Wij houden rekening met uw wensen en maken aan de hand daarvan samen met u een keuze uit de diverse collecties die wij bieden, om die eventueel smaakvol te combineren met uw huidige meubelen. Vervolgens tekenen wij uw keuze in op de basisindeling met behulp van het 3D ontwerpprogramma. De gebruikte materialen en kleuren worden hierin namelijk zo realistisch mogelijk weergegeven zodat u een goede indruk krijgt van het eindresultaat.

Kleuren en materialen
Kleuren en materialen brengen leven in huis. Licht en wit of felle kleuren. Misschien stemming met accenten of uitgesproken zwart en wit. Natuurlijke materialen of trendy kunststof. De kracht ligt veelal in de onverwachte en spannende combinatie. Kleur bepaalt de sfeer en brengt harmonie in het interieur. De kleurkeuze is echter niet eenvoudig. Het advies van een specialist kan u verrassende alternatieven bieden. Samen kiezen wij de kleuren van sfeerbepalers als wanden, vloeren, gordijnen en meubelen.

Verlichting
Een belangrijke, zo niet dé belangrijkste sfeermaker in uw interieur, is de verlichting. Licht moet niet alleen mooi zijn, maar vooral ook functioneel. De juiste verlichting geeft sfeer waar u dat wilt, bijvoorbeeld in de zithoek, en is functioneel waar nodig, bijvoorbeeld boven de eetkamertafel. Exclusief voor u ontworpen lampen behoren tot de mogelijkheden. De keuze van de verlichting en lichtpunten, leggen we vast in het lichtplan.

Unieke accenten
In deze laatste stap brengen we de unieke accenten aan die uw interieur de finishing touch geven. Een bijzonder schilderij, een mooie vaas op de eetkamertafel, een karpet, een kapstok die de hal aankleedt, het zijn accenten die met oog voor vorm en detail uitgezocht, een huis persoonlijk en eigen maken. Ook kunnen wij objecten speciaal op maat ontwerpen, zoals een openhaard, een tafel of een kapstok. Wij adviseren ook over kleine verbouwingen zoals het verplaatsen van een niet-dragende muur of ingebouwde kastwanden.


Een huis om in te eten, te spelen, te leven, te werken en te dromen


interieuradvies hoefsloot wonen
interieuradvies hoefsloot wonen


Realistische interieurschets
Aan de hand van uw wensen, ideeën en een plattegrond maken we samen een interieurschets. Zo wordt uw toekomstige interieur zo nauwkeurig mogelijk in beeld gebracht. Met behulp van een 3D ontwerpprogramma kunt u er zelfs als het ware doorheen lopen. De gebruikte materialen en kleuren worden hierin namelijk zo realistisch mogelijk weergegeven. U ziet direct wat het effect van bijvoorbeeld een langwerpig of vierkant karpet in uw woonkamer is. Ook wordt uw vraag of die mooie bank wel of niet in uw ruimte past, direct beantwoord.

Tips

  • Neem een plattegrond of bouwtekening mee van de ruimte waar u een advies over wilt.
  • Maak foto’s van uw huidige inrichting en breng deze mee naar onze winkel.
  • Neem de maten op van de meubels die u graag wilt behouden in het interieur.
  • Heeft u iets gezien in een woontijdschrift dat u aanspreekt? Informeer ons hierover.

Heeft u vragen aan de hand van het interieur stappenplan of wilt u een afspraak inplannen met één van onze binnenhuisadviseurs? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. U inspireren is onze uitdaging!

 

OPENINGSTIJDEN: MAANDAG GESLOTEN | DINSDAG T/M VRIJDAG 10.00 – 17.30 | ZATERDAG 09.30 – 17.00 | ZONDAG 12.00 – 16.00