Over ons

Hoefsloot Wonen

Goed wonen is lekker leven. In een woon- of werkruimte die afgestemd is op uw persoonlijke interieurwensen. Een interieur waarin u zich helemaal thuis voelt. Bij Hoefsloot Wonen bent u aan het juiste adres voor een doordacht interieuradvies. Wij luisteren, peilen wensen en dragen oplossingen voor die niet altijd voor de hand liggen. Het maakt niet uit of het om een meubelstuk of een totaal interieur gaat. Met creatieve oplossingen wordt van ieder interieur iets bijzonders gemaakt.

Een goed interieuradvies,
daar begint het mee

In onze winkel ontbreekt het niet aan woonideeën. Je kunt er heerlijk op een ontspannen manier inspiratie opdoen. Hier vindt u alles op het vlak van interieurinrichting. Deskundig advies inbegrepen, dat staat als een huis. Bij de keuze van uw interieur zijn de juiste uitstraling en sfeer belangrijk. Wij beschouwen het ontwerpen van een interieur als het creëren van een thuis… een bijzonder thuis! Hoefsloot Wonen zet zich dan ook voor 100% in om dat voor u te realiseren. Op het gebied van interieurinrichting is nagenoeg alles mogelijk. U krijgt van ons een uitgebreid en persoonlijk interieuradvies dat gebaseerd is op uw eigen wensen en ideeën, onze vakkennis en een uitgebreide collectie topmerken.

Vernieuwende collectie

Wij maken onze eigen keuze in collecties die nationale en internationale fabrikanten op de markt brengen, waarbij de nadruk ligt op originele en tijdloze ontwerpen. Zo’n 60 procent is Dutch Design met daarnaast merken uit Duitsland, Zwitserland en Italië. Onze collectie meubelen en accessoires maken geregeld plaats voor hun opvolgers. Zo zijn wij telkens weer uw persoonlijke (woon)inspiratiebron. Graag nodigen wij u uit in onze woonwinkel in Elst, het hart van stadsregio Arnhem-Nijmegen. Een lekker kopje thee of Peeze koffie staat voor u klaar. Ook komen wij graag bij u thuis voor een persoonlijk interieuradvies.

Onze woonwinkel aan de Pascalweg 4 in Elst is makkelijk bereikbaar en biedt voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Op het parkeerterrein bevindt zich een oplaadpunt voor elektrische auto’s. De showroom is voorzien van een lift, evenals een invalidentoilet.

Daarom Hoefsloot Wonen

Inspirerend & Persoonlijk