Vandaag gesloten

Hoefsloot Wonen

Wij zijn een familiebedrijf dat al vijf generaties met veel plezier mooie interieurs maakt. Ons team bestaat uit ervaren en enthousiaste vakmensen, die graag met elkaar samenwerken om tot het mooiste resultaat te komen. Door mee te denken, adviezen te geven en creatieve oplossingen aan te dragen, creëren wij samen een bijzonder interieur. Een collectie met mooie merken is één ding, een advies waar je jaren later nog plezier van hebt, is minstens zo belangrijk.

Wij beschouwen het ontwerpen van een interieur als het creëren van een thuis… een bijzonder thuis! 

Merken met meerwaarde

Kwaliteit is hét criterium voor de merken die we kiezen voor onze collectie. Kwaliteit in alle facetten: design, duurzaamheid, materialen, detaillering, productie, afwerking en nazorg. Dat betekent dat we voornamelijk merken uit eigen land voeren en uit landen nabij, zoals Duitsland, Zwitserland en Italië. Hier heeft de meubelindustrie een lange traditie op het hoogste niveau. Dat zie je en dat voel je, nog lang voorbij de eerste indruk. Aan deze meubels en accessoires beleef je vele jaren plezier, zowel esthetisch als qua comfort.

Interieuradvies

Het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van persoonlijke interieurs op maat, dat is waar wij enthousiast van worden. Daar hebben we onze winkel en ons team volledig op ingericht. Bij ons kun je in een inspirerende setting op je gemak het nieuwste meubeldesign bekijken en ervaren. Onze binnenhuisadviseurs en stylisten zetten in ontspannen overleg hun uitgebreide kennis en ervaring in om je te adviseren. Zo kunnen we samen een aantrekkelijk interieur samenstellen, waarin je leven comfortabeler voelt dan ooit.

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren en enthousiaste vakmensen, die graag met elkaar samenwerken om tot het mooiste resultaat te komen. Door mee te denken, adviezen te geven en creatieve oplossingen aan te dragen, creëren wij samen een bijzonder interieur. 

 • Nina Joosten

  Marketing specialist

 • Carolin Kreschnak

  Binnenhuisadviseur

 • Pedro van Elk

  Binnenhuisadviseur

 • Lena Sogomonian

  Binnenhuisadviseur

 • Han Renssen

  Binnenhuisadviseur

 • Mayke Cornelissen

  Binnenhuisadviseur

 • Paul Hoefsloot

  Commercieel directeur

Van schets tot uitvoering

Het enige wat telt bij een interieur is dat jij je er helemaal in thuisvoelt. Een interieur ontwerpen is en blijft dan ook puur mensenwerk. Van het tekenen van de eerste schets tot het ophangen van het laatste gordijn: wij begeleiden je daar zorgeloos bij. Op elk gebied hebben we alle expertise in huis, of het nu gaat om raambekleding, maatwerkkasten, thuiswerken, verlichting, kleuren, stoffering of styling. Als interieurteam zijn we in staat een compleet interieurontwerp gestroomlijnd uit te voeren, inclusief vakkundige installatie. Met een individueel designmeubel helpen we je overigens met net zoveel plezier, want ook dat verdient alle aandacht en goed advies.

Showroom in Elst

Op zoek naar wooninspiratie? Kom dan uitgebreid het mooiste design van enkel topmerken beleven in onze bruisende winkel. Er staat altijd iemand klaar voor advies over materialen, maten, opties, en alternatieven. Zo brengen we design dichtbij, in de regio.

hoefsloot-wonen-showroom-elst
hoefsloot-wonen-artifort-cor
hoefsloot-wonen-thonet
hoefsloot-wonen-artifort-vitra-thonet
hoefsloot-wonen-vitra
hoefsloot-wonen-leolux-castelijn
hoefsloot-wonen-gelderland-cor
hoefsloot-wonen-vitra-riva
hoefsloot-wonen-vitra-castelijn

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

alias-logo
arco-logo
artemide-logo
artifort-logo
batensweiler-logo
belux-logo
bert-plantagie-logo
castelijn-logo
cs-rugs-logo
cattellani-smith-logo
hoefsloot-wonen-cini-nils
cor-logo
baumann-logo
d-tec-logo
de-salto-logo
de-sede-logo
logo-de-toekomst
fiam-logo
flyte-logo
foscarini-logo
gallotti-radice-logo
gelderland
gispen-today-logo
ingo-maurer-logo
interlubke-logo
kinast-logo
kvadrat-logo
label-logo
leolux-logo
luceplan-logo
metaform-logo
millenerpoort-logo
montis-logo
naos-logo
nimbus-logo
noteborn-logo
nya-nordiska-logo
pastoe-logo
perletta-logo
petite-friture-logo
pode-logo
prandina-logo
qliv-logo
qlocktwo-logo
radius-design-logo
riva-1920-logo
sdb-logo
samsung-logo
schonbuch-logo
sculptures
spectrum-logo
thonet-logo
tobias-grau-logo
tonelli-design-logo
van-besouw-logo
varier-logo
vitra-logo