Vandaag gesloten

Hoefsloot Wonen

Wij zijn Hoefsloot Wonen. Een familiebedrijf dat al vijf generaties met veel plezier mooie interieurs maakt. Ons team bestaat uit ervaren en enthousiaste vakmensen, die graag met elkaar samenwerken om tot het mooiste resultaat te komen. Door mee te denken, adviezen te geven en creatieve oplossingen aan te dragen, kunnen wij samen met u een bijzonder interieur creëren. Een collectie met mooie merken is één ding, een advies waar je jaren later nog plezier van hebt, is minstens zo belangrijk.

Wij maken onze eigen keuze in de collecties die nationale en internationale fabrikanten op de markt brengen, waarbij de nadruk ligt op originele en tijdloze ontwerpen. Zo’n zestig procent is ‘Dutch Design’ met daarnaast merken uit Duitsland, Zwitserland en Italië.

Inspiratie voor een bijzonder thuis

Bent u toe aan een nieuw interieur? Of heeft u een mooie bank, fauteuil of eettafel gezien? Laat het ons weten. Onze binnenhuisadviseurs geven advies over materiaalgebruik, over stoffen en leersoorten, en natuurlijk over de kleur. Het advies verwerken wij in een 3D tekenprogramma, zo krijgt u een realistisch beeld van uw nieuwe interieur. Ook voor unieke accenten zoals een bijzonder schilderij, een mooie vaas op tafel, of een karpet met een prachtig kleurverloop kunt u bij ons terecht. Voor een interieuradvies komen wij ook graag bij u thuis.

Een winkel vol woonideeën

In onze winkel ontbreekt het niet aan woonideeën. Je kunt er heerlijk op een ontspannen manier inspiratie opdoen. Op het gebied van interieurinrichting is nagenoeg alles mogelijk. U krijgt van ons een uitgebreid en persoonlijk interieuradvies dat gebaseerd is op uw eigen wensen en ideeën, onze vakkennis en een uitgebreide collectie topmerken. Wij beschouwen het ontwerpen van een interieur als het creëren van een thuis… een bijzonder thuis! 

 

  • Familiebedrijf sinds 1881
  • Interieurontwerp in 3D
  • Inspiratie voor een bijzonder thuis

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

alias-logo
arco-logo
artemide-logo
artifort-logo
batensweiler-logo
belux-logo
bert-plantagie-logo
castelijn-logo
cs-rugs-logo
cattellani-smith-logo
hoefsloot-wonen-cini-nils
cor-logo
baumann-logo
d-tec-logo
de-salto-logo
de-sede-logo
logo-de-toekomst
fiam-logo
flyte-logo
foscarini-logo
gallotti-radice-logo
gelderland
gispen-today-logo
ingo-maurer-logo
interlubke-logo
kinast-logo
kvadrat-logo
label-logo
leolux-logo
luceplan-logo
metaform-logo
millenerpoort-logo
montis-logo
naos-logo
nimbus-logo
noteborn-logo
nya-nordiska-logo
pastoe-logo
perletta-logo
petite-friture-logo
pode-logo
prandina-logo
qliv-logo
qlocktwo-logo
radius-design-logo
riva-1920-logo
sdb-logo
samsung-logo
schonbuch-logo
sculptures
spectrum-logo
thonet-logo
tobias-grau-logo
tonelli-design-logo
van-besouw-logo
varier-logo
vitra-logo