Vandaag gesloten

Design merken bij Hoefsloot

In onze collectie vind je verschillende design meubel merken van top leveranciers. Kwaliteit is hét criterium voor de merken die we kiezen voor onze collectie. Kwaliteit in alle facetten: design, duurzaamheid, materialen, detaillering, productie, afwerking en nazorg.

Nederlandse design meubels

Nederlandse merken zoals Arco, Artifort, Gelderland, Label, Leolux en Metaform hebben een plaats genomen in de Dutch Design merken. Deze merken hebben een rijke geschiedenis en hebben samengewerkt met enkele van de meest beroemde ontwerpers. Wat Dutch Design zo geliefd maakt is hun onderscheidende kenmerken: een combinatie van eenvoud, innovatieve ontwerpen en kwaliteit. Om de kwaliteit te waarborgen worden de meubels met de hoogste zorg en vakmanschap geproduceerd.

Duitse design meubels

Van Duitse bodem komen Cor, Interlübke, Kettnaker en Thonet waar kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandal staan. Duits design staat bekend om zijn tijdloze vormen, kwaliteit en eenvoud. Het merk Cor staat bijvoorbeeld voor pure kwaliteit en levert meubelen die een leven lang meegaan. De Conseta bank bestaat inmiddels 60 jaar, een goed voorbeeld van een model dat voortdurend wordt aangepast en doorontwikkeld. 

Italiaanse design meubels

Vakmaanschap speelt een cruciale rol bij Italiaanse design merken, wat resulteert in perfect afgewerkte ontwerpen die zowel modern als elegant zijn. De merken Baltensweiler, Desalto, Fiam, Galloti & Radice, Tonelli Design en Riva 1920 staan bekend om hun functionaliteit, strakke vormgeving en het gebruik van hoogwaardige materialen zoals glas, marmer en natuursteen. Italiaans design is tot op de dag van vandaag relevant met hun prachtige designs.

Zwitserse design meubels

Uit Zwitserland komen de merken Baltensweiler, De Sede, FSM en Vitra. Vitra heeft een lange geschiedenis als designmerk met veel iconische designklassiekers, zoals de Eames-collectie, waaronder de Eames Lounge Chair, de Plastic Chairs en de Aluminium Chairs. Zwitsers design wordt vaak geassocieerd met praktische functionaliteit, respect voor de natuur en waardering voor vakmanschap.

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

alias-logo
arco-logo
artemide-logo
artifort-logo
batensweiler-logo
belux-logo
bert-plantagie-logo
castelijn-logo
cs-rugs-logo
cattellani-smith-logo
hoefsloot-wonen-cini-nils
cor-logo
baumann-logo
d-tec-logo
de-salto-logo
de-sede-logo
logo-de-toekomst
fiam-logo
flyte-logo
foscarini-logo
gallotti-radice-logo
gelderland
gispen-today-logo
ingo-maurer-logo
interlubke-logo
kinast-logo
kvadrat-logo
label-logo
leolux-logo
luceplan-logo
metaform-logo
millenerpoort-logo
montis-logo
naos-logo
nimbus-logo
noteborn-logo
nya-nordiska-logo
pastoe-logo
perletta-logo
petite-friture-logo
pode-logo
prandina-logo
qliv-logo
qlocktwo-logo
radius-design-logo
riva-1920-logo
sdb-logo
samsung-logo
schonbuch-logo
sculptures
spectrum-logo
thonet-logo
tobias-grau-logo
tonelli-design-logo
van-besouw-logo
varier-logo
vitra-logo