Vitra Grand Relax

Vitra Grand Relax – Antonio Citterio, 2019

Grand Relax is een luxe fauteuil die naar achteren kantelt en uitstekend comfort combineert met compacte afmetingen en een klassieke, ingetogen esthetiek. Deze fauteuil biedt een uitzonderlijke zitervaring. De zachte zit- en rugkussens, die los op de fauteuil liggen, zijn bekleed met hoogwaardig leer.

De zitting en rugleuning bewegen onafhankelijk van elkaar in een gesynchroniseerde beweging. De weerstand van het mechanisme kan worden aangepast met een regelknop. De rugleuning kan in elke hoek worden vergrendeld. De fauteuil is gemonteerd op een elegant viersteronderstel van aluminium en kan 360° gedraaid worden. Een bijpassende hocker is verkrijgbaar als voetsteun of als extra zitoptie.


Vitra staat bekend om haar inspirerende en duurzame design meubelen. Met bekende design ontwerpers zoals Charles & Ray Eames, Hella Jongerius, Jasper Morrison en Verner Panton heeft Vitra veel design klassiekers in haar collectie. Onder andere de Lounge Chair, Eames Plastic Chair en Aluminium Chair zijn ontwerpen uit de jaren vijftig die nog steeds veel voorkomen in het huidige interieur beeld. Vitra heeft ook een uitgebreide collectie aan design accessoires. Unieke ontwerpen van grote en kleine objecten, patronen en kleuren die een vrolijk accent toevoegen aan ieder interieur.


 

Merk: Vitra
Herkomst: Zwitserland
Opgericht: 1950

"Wij beschouwen het ontwerpen van een interieur als het creëren van een thuis… een bijzonder thuis".

Artifort

Hoefsloot Wonen

  • Familiebedrijf sinds 1881
  • Erkend CBW garantie
  • Inspirerend & persoonlijk
  • Kinderbioscoop in de winkel
  • Gratis parkeren voor de deur
Bezoek onze winkel  

OPENINGSTIJDEN

ma. Gesloten
di. 10.00 – 17.30 uur
wo. 10.00 – 17.30 uur
do. 10.00 – 17.30 uur
vr. 10.00 – 17.30 uur
za. 09.30 – 17.00 uur
zo. 12.00 - 16.00 uur