Samsung The Frame

Samsung The Frame


 • samsung the frame
 • samsung the frame
 • samsung the frame


Ontworpen voor jouw woonruimte
Alles waarmee jij je omringt, vertelt iets over jezelf. Wat jij leuk vindt, waar je bent geweest en wie je graag ziet. Het is een reflectie van wie je bent en wie je wilt zijn. Vanuit deze filosofie heeft Samsung The Frame ontwikkeld. Een TV waarmee jij je woonkamer een persoonlijke en inspirerende ruimte maakt. In samenwerking met ontwerper Yves Béhar heeft Samsung The Frame TV ontwikkeld. Het concept gaat ervan uit dat een TV zowel praktisch als decoratief kan zijn. Een TV die schakelt op kunstmodus als hij uit staat en zo integreert in elk interieur. Zo kun je met The Frame je woonruimte personaliseren met je favoriete familiefoto of een mooi kunstwerk.


Een exclusieve collectie kunst
De Samsung collectie bevat 100 kunstwerken van 37 gerenommeerde kunstenaars die 10 verschillende kunstgenres vertegenwoordigen. Je hebt de keuze uit een schitterende selectie foto’s, schilderijen, tekeningen en digitale kunstwerken. Via de Art Store van Samsung kun je jouw kunstcollectie altijd uitbreiden. Om een optimale kijkervaring te garanderen past The Frame op een intelligente manier de helderheid en de kleur aan de lichtomstandigheden in de omgeving. Wanneer je de kamer verlaat wordt The Frame automatisch uitgeschakeld om energie te besparen. Wanneer je terugkomt, schakelt hij weer aan. Hiermee biedt The Frame dag en nacht een realistische kunstervaring in je woonruimte.


Het belangrijkste is wat je niet ziet
Zoals met elk kunstwerk, zijn het de details die The Frame zo bijzonder maken. The Frame is eenvoudig en elegant te installeren en te verbinden. Met het “No Gap” bevestigingssysteem en de eenvoud van de “One Connect & Invisible Connection” integreert The Frame naadloos in je interieur.

 • No Gap bevestigingssysteem
  Het unieke bevestigingssysteem heeft een zeer laag profiel waardoor The Frame strak tegen de muur hangt, net zoals een echt kunstwerk.
 • Onzichtbare verbinding
  Met deze transparante 5 meter optische kabel vermijd je een wirwar aan kabels rond The Frame en heb je een maximale flexibiliteit bij de installatie.
 • One Connect
  Deze externe interface verbindt The Frame eenvoudig met zijn randapparatuur, waardoor de bekabeling netjes uit het zicht blijft.

Samsung The Frame43 inch€ 1.399,00
Samsung The Frame49 inch€ 1.699,00
Samsung The Frame55 inch€ 1.999,00

Voer code HOE05 in bij kortingscode toevoegen’ en ontvang 5% korting, gratis thuis installatie en 2 jaar premium garantie (inclusief gratis lijst). 

Bestel 43 inch    Bestel 49 inch    Bestel 55 inchSpecificatiesThe Frame 55" + 65"
Afmetingen68 x 121 cm / 80 x 142 cm
Beeldkwaliteit4K ULTRA-HD, HDR, Active Crystal Color
Smart Tv2017 Samsung Smart Hub, Smart View, One Remote Control
Geluid40W/2.2CH
Nieuwe FunctiesArt Mode, Samsung-collectie, Helderheidsensor, Bewegingssensor
Meegeleverd Connetiviteit: One Connect Box met Invisible Connection (5m)
Standaard: Basic Stand
Muurbevestiging: No Gap Wallmount + één gepersonaliseerde lijst in kleur naar keuze
Apart verkocht Gepersonaliseerde lijsten: Donker hout (walnoot), Licht hout (beige), Wit
Standaarden: Studio Stand
Invisible Connection Kit: Invisible Connection 15m

Bekijk in onze winkel


OPENINGSTIJDEN: MAANDAG GESLOTEN | DINSDAG T/M VRIJDAG 10.00 – 17.30 | ZATERDAG 09.30 – 17.00 | ZONDAG 12.00 – 17.00